1. yle.fi
  2. Uutiset

Kajaanin törkeän ryöstön epäillyt yhä karkuteillä

Poliisi julkaisi perjantaina kuvan tekijöistä ja kaipaa edelleen havaintoja kolmen epäillyn liikkeistä.

Kajaani
Kajaanissa törkeästä ryöstästä epäillyt henkilöt.
Poliisi julkaisi perjantaina kuvan epäillyistä.Poliisi

Kajaanissa Purolan Teboilin kassan ryöstäneet ja Hetteenmäen Salen kassan ryöstöä yrittäneet kolme henkilöä ovat yhä karkuteillä. Poliisi tutkii torstaina 28.6. klo 17 aikoihin tapahtuneita tekoja ryöstön yrityksenä ja törkeänä ryöstönä.

Poliisi on päässyt perjantain aikana tutkinnassa eteenpäin, mutta tekijöiden henkilöllisyyttä ei ole vielä pystytty selvittämään. Tekijät ovat poistuneet tekopaikoilta jalkaisin, mutta heillä on mahdollisesti ollut auto odottamassa lähistöllä, kertoo poliisi tiedotteessa.

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä tekijöistä ja heidän mahdollisesti käyttämästään autosta. Vihjeet voi ilmoittaa Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 029 541 6194 tai sähköpostitse tutkinta.kainuu@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun).

Poliisin mukaan sosiaalisessa mediassa julkaistuissa kuvissa näkyvät autot eivät liity tapaukseen.

Poliisi julkaisi perjantaina kuvan epäillyistä. Yhdellä henkilöistä oli päällään sininen hupullinen takki. Hupun alla oli musta pipo ja jalassa mustat housut. Toisella oli päällään oranssinharmaa sadetakki, tummansiniset löysät housut sekä mustat lenkkarit, joissa valkoiset nauhat. Kolmannella oli musta hupullinen takki ja tummansiniset farkut. Lisäksi hänellä oli päässään aurinkolasit.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Lue seuraavaksi