Hyppää sisältöön

Iskelmä-festivaalia juhlitaan kymmenettä kertaa – katso video messevästä tunnelmasta

Himoksella järjestettävä tapahtuma kerää kolmen päivän aikana 35 000 kävijää.

Tunnelmia Iskelmä Festivaalilta
Tunnelmia Iskelmä Festivaalilta

Taikakuu tanssittaa yleisöä Iskelmä-festivaalin Tanssilavalla. Lattialla pyörähtelee niin konkaritanssijoita kuin iloisia bailaajiakin.

Festivaalin muita esiintyjiä tänä vuonna ovat muun muassa Kaija Koo, Apulanta, Matti ja Teppo, Popeda, Yö ja Haloo Helsinki! Tapahtumassa esiintyy suomalaisia kärkinimiä iskelmästä raskaampaan rockiin. Tänä vuonna artisteja kolmipäiväisillä festivaaleilla on 37.

Iskelmä Festivaali järjestetään nyt kymmenettä kertaa. Tapahtuma on kasvattanut vuosien varrella suosiotaan huomattavasti: Ensimmäisellä kerralla festarikävijöitä oli hieman yli 10 000. Nyt tapahtumassa vierailee kolmen päivän aikana yhteensä 35 000 ihmistä.

Festivaalin promoottori Timo Isomäki kertoo, että festivaalin kävijät ovat keskimääräistä vanhempia iskelmämusiikin ystäviä.

–Tämä on rento ja iloinen tapahtuma. Täällä on jengi hyvällä tuulella. Jengi bailaa hyvin mehevässä ja messevässä tunnelmassa. Iloisuus ja rentous näkyy selkeimmin tällä festarilla. Kävijämäärästä näkee, että tapahtumalle on tilausta.

Ylläolevaa kuvaa klikkaamalla voit katsoa videon, joka kertoo, millainen tunnelma vetää tuhannet iskelmäfanit vuosi toisensa jälkeen Himokselle.

.
.