Kymmenen saman perheen jäsentä löytyi hirtettynä Intiassa – poliisi ymmällään

Sunnuntaiaamuna paljastunut tragedia on järkyttänyt ihmisiä Pohjois-Delhissä. Poliisi jatkaa poikkeuksellisen tapauksen tutkintaa.

Delhi
Järkyttyneet sukulaiset ja naapurit kerääntyivät suremaan kylällä hyvin tunnettua perhettä.
Järkyttyneet sukulaiset ja naapurit kerääntyivät suremaan kylällä hyvin tunnettua perhettä.EPA

Intian pääkaupungissa Delhissä poliisi tutkii erittäin poikkeuksellista perhesurmaa.

Useiden kansainvälisten uutistoimistojen mukaan Delhissä löydettiin sunnuntaiaamuna kymmenen saman perheen jäsentä hirtettynä. Uhrien kädet oli sidottu ja silmät peitetty.

Tapaus on aiheuttanut paniikkia Burarin kylässä, joka sijaitsee Delhin pohjoisosissa, kertoo BBC (siirryt toiseen palveluun).

Time.com (siirryt toiseen palveluun) kertoo, että 11. uhri – 77-vuotias isoäiti – löytyi kuolleena talon lattialta. 77-vuotiaan naisen tytär, kaksi poikaa vaimoineen ja viisi lastenlasta roikkuivat katosta hirtettynä.

Useat poliisit tutkivat poikkeuksellista perhesurmaa talon ulkopuolla Burarin kylässä.
Useat poliisit tutkivat poikkeuksellista perhesurmaa talon ulkopuolla Burarin kylässä.EPA

Poliisi epäili aluksi, että kyseessä oli joukkoitsemurha. Poliisin mukaan asuntoon ei oltu murtaudu eikä sieltä oltu tiettävästi varastettu mitään.

Perheen sukulaiset ja naapurit ovat kuitenkin vakuuttuneita, että kyseessä on murha. Perheenjäsenten keskuudessa ei ollut ristiriitaisuuksia. Lisäksi yksi naapureista kertoi keskustelleensa lauantai-iltana yhden uhrin kanssa, jolloin kaikki vaikutti normaalilta.

Asunnosta ei ole löytynyt itsemurhaviestiä. Sen sijaan poliiisi kertoo löytäneensä asunnosta käsin kirjoitetuja lappuja, jotka vaikuttaisivat viittaavan jonkintyyppisiin rituaalisiin menoihin.

Poliisi jatkaa traagisen tapauksen tutkintaa eikä toistaiseksi ole sulkenut pois rikoksen, mutta ei myöskään joukkoitsemurhan mahdollisuutta.

Perhe oli asunut asunnossa yli kaksi vuosikymmentä ja heidät tunnettiin hyvin alueella. He omistivat meijerin ja vanerilevykaupan.

Lähteet: Reuters, AP