1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Robin

Robin teki yllätysesiintymisen Ruisrockissa ja lähtee maanantaina inttiin

Yli vuoden tauolla ollut poptähti nähtiin yllättäen Sunrise Avenuen keikalla.

Robin
Robin ja Samu Haber, Sunrise Avenue.
Robin ja Samu Haber haastattelussa ennen Ruisrockin keikkaa

Robin on viettänyt viimeisen vuoden ajan hiljaiseloa musiikkikuvioista. Hän kirjoitti keväällä ylioppilaaksi ja aloittaa maanantaina armeijan Upinniemessä.

Robin teki yllätysesiintymisen sunnuntaina Ruissrockissa Sunrise Avenuen keikalla. Laulajalla oli vielä keltaiseksi värjätty tukka, mutta hän kertoi, että tukka lähtee illalla.

– Kyllä vähän jännittää. Eilen huomasi, että tämä on viimeisiä öitä, kun pystyy nukkumaan kunnolla kotona. Aika erikoinen olo. Innolla odotan.

Kersantti Samu Haber antoi muutaman vinkin alokkaalle.

– No eipä sinne mitään neuvoja. Kaikkihan, jotka siellä on ollut niin antaa kauheesti neuvoja, että siellä on sellaista ja sellaista. Eiköhän tuolla asenteella ja fiiliksellä, niin eiköhän siellä. Siellä on ihan helvetin siistiä. Saat oman rynnäkkökiväärin ensimmäisenä päivänä.

– Sitä ei saa hukata, Robin tietää.

– Sitä ei kannata hukata, Haber neuvoo.

Kuinka kauan Robin aikoo intissä olla?

– Katotaan vähän fiiliksen mukaan. Vielä ei voi sanoa varmaksi. Tässä olisi kaikenlaista tietysti meneillään. Sen puolesta olisi kiva päästä aikaisemmin pois. Ei sitä tiedä, vaikka armeija veisi mennessään. Jos siitä vaikka innostuisi. Ei voi tietää vielä.

Lue seuraavaksi