Oskari Forsman jättää PS Kemin – joukkueeseen etsitään uusia vahvistuksia

Porilaislähtöinen maalivahti vaihtaa seuraa heti siirtoikkunan avautuessa.

Veikkausliiga
Oskari Forsman
Oskari Forsman torjuu TPS-ottelun tärskyn takia nykyään kypärä päässään.Lehtikuva

PS Kemin maalivahti Oskari Forsman siirtyy FC Lahteen. Veikkausliigaseurat pääsivät siirrosta sopimukseen sunnuntaina ja se astuu voimaan heti tiistaina siirtoikkunan auetessa.

– Meillä on hyviä maalivahteja joukkueessa ja näin ollen halusimme antaa Forsmanille mahdollisuuden pelata Eurooppaliigaa. FC Lahden tarjous siirrosta antaa meille mahdollisuuden myös etsiä uusia vahvistuksia joukkueeseen, painottaa PS Kemin puheenjohtaja Antti Pasanen.

Forsmanin korvaajasta tiedotetaan heti, kun se on mahdollista. Päävalmentaja David Hannahin mukaan Forsman on ollut ammattilainen asenteeltaan ja työmoraaliltaan koko sen ajan, mitä hän on ollut PS Kemissä.

Hannah toivoo, että siirto mahdollistaa muutaman vahvistuksen hankkimisen PS Kemille.

PS Kemi on ollut näytönpaikka

Porilaislähtöinen Oskari Forsman sanoo olevansa tyytyväinen Kemissä saamaansa vastuuseen ja uuteen etappiin urallaan. Forsmanin mukaan PS Kemi antoi hänelle aidon mahdollisuuden näyttää taitonsa ykkösmaalivahtina liigassa.

– Haluan kiittää kaikkia niitä lukuisia kemiläisiä, jotka ottivat minut seuraan ja kaupunkiin vastaan lämpimästi, Forsman toteaa.

Hänen mukaansa joukkueen kannattajat ovat osoittaneet tukensa pyyteettömästi myös heikkoina hetkinä ja siitä on pystynyt ammentamaan voimia.

Forsmanin mukaan Kemillä on aina paikka hänen sydämessään ja toivoo, että ihmiset jaksaisivat tukea nyt joukkuetta. PS Kemi on tällä hetkellä Veikkausliigassa viimeisenä ja joukkueen valmennusjohtoa on pistetty uusiksi viime aikoina.