Uutta tietoa moottoripyöräilijän kuolemaan johtaneesta turmasta: Poliisi kaipaa tietoa paikalta paenneesta bemarista

Kaksi moottoripyöräilijää lähti ohittamaan autoa Orivedellä. Jälkimmäinen ohittaja kuoli, kun hän törmäsi keskikaiteeseen ja mahdollisesti myös autoon.

moottoripyöräily
Onnettomuus sattui ysitiellä hieman ennen Länkipohjan risteystä
Yle

Noin 30-vuotias moottoripyöräilijä kuoli sunnuntaina aamupäivällä Orivedellä 9-tiellä. Poliisi kaipaa yleisöltä lisätietoja tapahtuneesta.

Onnettomuustilanteessa kaksi moottoripyöräilijää lähti ohittamaan BMW-merkkistä henkilöautoa. Edellä mennyt moottoripyöräilijä onnistui ohituksessa. Takana ajanut moottoripyöräilijä törmäsi autoa ohittaessaan ajosuuntia erottavaan keskikaiteeseen sekä mahdollisesti myös ohitettavaan autoon.

Poliisin mukaan ohitettava auto pysähtyi aluksi tapahtumapaikalle. Kaksi noin 30-vuotiasta miestä nousi autosta ja havaitsi poliisin mukaan uhrin.

Poliisin mukaan kaksikko ei auttanut tilanteessa, vaan poistui tämän jälkeen välittömästi onnettomuuspaikalta kohti Jämsää.

Moottoripyöräilijä menehtyi välittömästi tapahtumapaikalla. Poliisi kertoo tutkivansa onnettomuuden syitä sekä myös autoilijan mahdollista osuutta tapahtuneeseen.

Tarkka onnettomuuspaikka on Talviaisten jälkeen olevilla ohituskaistoilla 9-tiellä.

BMW- henkilöauto on ollut silminnäkijän havainnon mukaan 500-sarjan coupe/sedan-mallinen, koriltaan toiseksi uusinta korimallia, väriltään musta, alla isohkot urheilulliset vanteet ja takana spoileri. Autossa olleet miehet olivat noin 30- vuotiaita, hoikkia ja pukeutuneina kesävaatteisiin. Toisella oli lippalakki päässä ja tämän henkilön pituus noin 185 senttiä.

Yhteydenotot Sisä-Suomen poliisille numeroon 0295 445322 tai vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun) tai puhelimitse vastaajaan 0800-90022.