9-tie oli poikki useita tunteja onnettomuuden takia: 4 loukkaantunut Orivedellä raskaan ajoneuvon ja kahden auton kolarissa

Silminnäkijän mukaan raskas ajoneuvo oli ojassa ja henkilöauto katollaan Orivedellä.

onnettomuudet
Onnettomuus Orivedellä.
Yle

Orivedellä sattui perjantaina aamulla liikenneonnettomuus tiellä 9 Orivedellä. Pelastuslaitoksen mukaan yksi henkilö loukkaantui vakavasti ja kolme lievästi.

Onnettomuus sattui kahden henkilöauton ja raskaan ajoneuvon välillä.

Päivystävä palomestari Ville Vahala kertoo, että vakavasti loukkaantunut oli henkilöautossa, lievästi loukkaantuivat raskaan ajoneuvon kuljettaja ja kaksi toisessa henkilöautossa ollutta.

Poliisin mukaan Tampereen suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut toistaiseksi tuntemattomasta syystä väärälle kaistalle. Henkilöautoilija oli törmännyt raskaaseen ajoneuvoyhdistelmään.

Raskaasta ajoneuvosta räjähti rengas ja koko yhdistelmä suistui ojaan. Yhdistelmään törmänneen henkilöauton takana tullut henkilöauto ajautui myös poliisin mukaan ulos tieltä. Loukkaantuneet on poliisin mukaan toimitettu sairaalaan.

Päivystävän palomestarin mukaan raskas ajoneuvo tuli Jyväskylästä Tampereen suuntaan ja päätyi vasempaan laitaan.

Paikalla on tehty päällystystöitä vähän aikaa sitten, mutta ajoradan maalaukset vielä puuttuvat.

Hälytys tuli kello 8.21 perjantaina aamulla. Onnettomuuspaikka oli vajaa kilometri Oriveden liiittymästä Tampereen suuntaan.

Tie oli useita tunteja suljettu liikenteeltä ja liikenne ruuhkautui. Tie on saatu avattua vasta kello puoli yhden aikaan.

Paikalle oli menossa silminnäkijän mukaan runsaasti hälytysajoneuvoja. Silminnäkijän mukaan paikalle oli tulossa Tampereelta yli kymmenen hälytysneuvoa.