Urheilun kisapähkinä tänään suorana Porista: "Toivottavasti tästä tulee Suomen suurin pubivisa"

Suosittua kisapähkinää voi pureksia tänään illalla livenä Porin Pub Winstonissa tai Yle Areenassa. Lavalle nousee muun muassa moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen.

urheilu
Kuvassa Kristiina ja Mikko Kekäläinen, jotka juontavat urheiluvisan Porissa 18.7.
Jyrki Valkama / Yle

Onko Yle Urheilun kisapähkinä tuttu?

Huippusuosituissa peleissä voit testata omaa tietämystäsi urheilulajeista kiperien ja sporttisten kysymysten äärellä. Viimeisimmän kisapähkinän aiheena oli tietysti MM-jalkapallo.

Tänään kisapähkinä nähdään suorana Porissa, jossa on parhaillaan käynnissä SuomiAreena-tapahtuma. Pub Winstonin lavalle nousevat visailemaan maastohiihdon moninkertainen maailmanmestari Aino-Kaisa Saarinen, Porin Ässien entinen toimitusjohtaja Eeva Perttula, sinisten valtiosihteeri Samuli Virtanen sekä Yle Urheilun päällikkö Panu Pokkinen.

Urheiluvisa näytetään suorana myös Yle Areenassa klo 19 alkaen. Juontajat Kristiina ja Mikko Kekäläinen lupailevat hauskaa ja sopivan kiihdyttävää meininkiä vieraille.

– Luulen, että kun paneelissa on Aino-Kaisa Saarisen kaltaisia kilpailuhenkisiä ihmisiä, niin paikalla voi syntyä tiukkakin kamppailu. Lämpötilan lisäksi voi nousta tunnelmakin, Kristiina Kekäläinen arvelee.

Kekäläiset viilaavat parhaillaan viimeisiä kysymyksiä matkalla Poriin.

– Kun visailu näytetään suorana myös Areenassa, niin voisimme saada tästä aikaan yhden Suomen suurimmista pubivisoista.

Kekäläisellä onkin selvä vinkki illanistujaisia varten: kannattaa varata kynää sekä paperia juhliin tai laiturinnokkaan ja pistää visa illalla pyörimään, jos matka Poriin ei onnistu.

Säännöt ovat helpot: yksi piste yhdestä oikeasta vastauksesta.