Ranskalaisräppärit yhä pidätettyinä lentokenttätappelun vuoksi

Kaikkiaan 14 ihmistä syytetään muun muassa julkisesta järjestyshäiriöstä.

rap
Kaaris ja Boobo.
AOP

Ranskassa tunnetut räppärit olivat torstaina yhä pidätettyinä keskiviikkoisen lentokenttatappelun jäljiltä.

Räp-tähdet Booba ja Kaaris sekä heidän seurueensa ottivat yhteen Pariisin Orlyn lentokentällä sillä seurauksella, että lentokentän lähtöalue jouduttiin sulkemaan joksikin aikaa ja useat lennot myöhästyivät vähän.

Kaikkiaan 14 ihmistä pidätettiin nujakoinnin vuoksi ja he olivat torstaina yhä poliisin hoivissa. Heitä syytetään muun muassa julkisesta järjestyshäiriöstä.

Sosiaalisessa mediassa levinneissä videoissa näkyy, kuinka tähdet ja heidän seurueensa jäsenet hakkaavat ja potkivat toisiaan lentokentän ostosalueen hajuvesihyllyjen välissä sekä odotusaulassa.

Booban lakimiehen mukaan Kaaris oli hyökkäävä osapuoli tappelussa. Lakimies sanoi ranskalaismedialle antamassaan lausunnossa, että Kaaris kävi Booban kimppuun parfyymipullolla aseistautuneena.

Booba ja Kaaris olivat aiemmin yhteistyössä ja julkaisivat 2012 yhteisen hitin Kalash. Sen jälkeen välit ovat viilentyneet ja räppärit ovat haukkuneet toisiaan sosiaallisessa mediassa.

Booba on yksi Ranskan suosituimpia räp-artisteja 2,5 miljoonalla myydyllä albumillaan. Kaaris on myynyt noin puoli miljoonaa albumia.

Lähteet: AP, Yle