Melania Trump teki pesäeroa mieheensä – presidentti haukkui NBA-tähteä Twitterissä

Melania Trumpin lisäksi lukuisat julkkikset ja urheilijat ovat ilmaisseet tukensa LeBron Jamesille presidentti Trumpin arvostelevan tviitin jälkeen.

Rouva Trump haluaa parantaa lasten asemaa Yhdysvalloissa. Kuva: Jim Watson / AFP

Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump on ottanut etäisyyttä miehensä Twitter-viestiin, jossa tämä arvostelee NBA-tähti LeBron Jamesia.

Presidentti Donald Trump äityi haukkumaan Los Angeles Lakersin tähtipelaajaa sen jälkeen, kun tämä oli kertonut CNN:n haastattelussa perustamastaan koulusta vähävaraille lapsille.

Melania Trumpin tiedottaja Stephanie Grisham julkaisi lauantaina lausunnon asiasta.

– Näyttää siltä, että LeBron James työskentelee tehdäkseen hyviä asioita seuraavan sukupolvemme hyväksi ja kuten aina aikaisemminkin, ensimmäinen nainen rohkaisee kaikkia käymään avointa keskustelua lapsia koskettavista kysymyksistä, ilmoitti Grisham lausunnossaan.

Grisham totesi myös, että Melania Trump suhtautuu avoimesti mahdollisuuteen vierailla LeBronin perustamassa koulussa.

Kyseessä on selvä pesäero presidentti Trumpin lauantain vastaisen yön tviittiin, jossa tämä haukkui CNN:n juontaja Don Lemonia ja Jamesia.

– Television tyhmin mies, Don Lemon, haastatteli juuri Lebron Jamesia. Hän sai Lebronin näyttämään fiksulta, missä ei ole helppoa onnistua. Minä tykään Mikesta!

Trump kiivastui Jamesin esittämästä väitteestä haastattelussa. Jamesin mukaan Trump käyttää urheilua aseena, jolla jakaa kansaa kahtia. Lisäksi James syytti presidenttiä rasismin lietsomisesta.

Suuri joukko yhdysvaltalaisia julkkiksia ja urheilijoita on ilmaissut julkisen tukensa Jamesille Trumpin tviitin jälkeen.