Kyberasiantuntija Limnéll hyppää esineiden internetin parissa toimivan Tosiboxin puikkoihin – yritys lähtee "hakemaan isompaa kasvuloikkaa"

Tosiboxin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kyberasiantuntija, professori ja sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll.

kyberturvallisuus (turvallisuus)
Jarno Limnéll.
Jarno Limnéll.Heikki Saukkomaa / Lehtikuva

Oululaisen teollisuuslaitteiden etäyhteysteknologiaan erikoistuneen Tosiboxin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kyberasiantuntija Jarno Limnéll. Limnéll seuraa tehtävässään Tero Lepistöä, joka siirtyy yrittäjäksi yhtiön ulkopuoliseen yhtiöön.

Limnéll on toiminut aiemmin kyberturvallisuusjohtajana Insta Groupissa, McAfeessä sekä Stonesoftilla. Limnéll toimii myös Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professorina sekä dosenttina kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa.

– Tosibox on suomalainen menestystarina jo nyt, ja olen erittäin iloinen, että pääsen johtamaan yritystä, jolla on sekä hyvä asema että erinomaiset kasvun edellytykset "kaiken internetin" markkinassa, jolla laajemmat markkinat ovat vasta avautumassa, Limnéll sanoo tiedotteessa.

Tosiboxin hallituksen puheenjohtajan Markku Tapion mukaan Limnéllin kansainvälinen kokemus ja verkosto vakuuttivat heidät. Tapion mukaan kansainvälistyvä Tosibox "lähtee nyt hakemaan isompaa kasvuloikkaa".

Tosibox Oy:n liikevaihto oli 3,2 miljoonaa euroa vuonna 2017.

Tosibox toimii IOT:n eli esineiden internetin parissa ja se myy teollisuus- ja kiinteistöautomaatioalan yrityksille vpn-suojattua etäyhteyttä laitteisiin.

Lue lisää:

Saksassa on jäykkää, Australiassa vielä vaikeampaa – vienti vaatii asiakkaan tuntemista