HC TPS aloittaa yt-neuvottelut

Arvioitu henkilöstön vähennystarve on enintään viisi henkilöä.

jääkiekko
Lähikuvassa jääkiekkoiljan luistimet, maila ja kiekko.
Mika Kanerva / Yle

Turun Palloseuran jääkiekkoilun lippulaiva HC TPS Turku Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Tavoitteena on vähentää kustannuksia, tehostaa toimintaa ja turvata kannattavan kasvun edellytykset tulevina vuosina.

Toimitusjohtaja Santtu Jokisen mukaan yrityksen täytyy saada kustannusrakenteensa kestävälle pohjalle. Arvioitu henkilöstön vähennystarve on enintään viisi henkilöä.

– Yrityksen toiminta on viime vuodet ollut edelleen pahasti tappiollista, vaikka organisaatio on ponnistellut kovasti kasvattaakseen liikevaihtoa ja vähentääkseen tappioita, toteaa Jokinen HC TPS:n tiedotteessa.

– Toiminnan jatkuminen on mahdollistettu vuosittaisilla osakeanneilla kerätyllä pääomalla. Se itsessään ei riitä tulevaisuuden kestävän liiketoiminnan rakentamiseen. Siksi meidän pitää hakea ratkaisuja myös tehostamalla omaa sisäistä toimintaamme, jatkaa Jokinen.

Neuvotteluilla ei ole vaikutusta joukkueeseen eikä ottelutapahtumaan tehtäviin investointeihin.

Yt-prosessin piiriin kuuluvat kaikki yrityksen toimihenkilöt lukuun ottamatta urheilutoimen organisaatiota ja ravintolatoimintaa harjoittavan tytäryhtiön, Turkuhallin Palvelu Oy:n, henkilöstöä.

Lue lisää:

TPS teki yli miljoonan tappiota viime kaudella – uusi toimitusjohtaja aloittaa ensi viikolla