Harmonikan soittaja, taikuri ja kielten taitaja – tässä ovat Lappeenrannan uudet PR-lähettiläät

PR-lähettiläät edustavat Lappeenrantaa erilaisissa tapahtumissa ja välittävät tietoa kotikaupungistaan.

Lappeenranta
Lappeenrannan kaupungin uudet PR-lähettiläät Milla Kainlauri, Kristian Backman ja Vanessa Techera
Lappeenrannan kaupungin uudet PR-lähettiläät Milla Kainlauri, Kristian Backman ja Vanessa Techera.Minna Kivistö/Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan uudet PR-lähettiläät on valittu.

Kaupunkia edustavat nuoret PR-lähettiläät ovat olympialuokan soutua ja harmonikan soittoa harrastava Milla Kainlauri, taikuri Kristian Backman sekä kielissä palkittu Vanessa Techera.

18-vuotias Milla Kainlauri opiskelee toisella vuosiluokalla Etelä-Karjalan IB-lukiossa. Kainlauri voitti yhdessä musiikkiopiston nuorten harmonikkojen orkesterin kanssa harmonikkaorkesterien ja -yhtyeiden Suomen mestaruuden toukokuussa.

Soudussa Kainlauri edustaa Suomea.

21-vuotias taikuriyrittäjä Kristian Backman opiskelee liiketaloutta Saimaan ammattikorkeakoulussa. Hän on sijoittunut toiseksi lähitaikuuden SM-kisoissa.

Pian 19 vuotta täyttävä Vanessa Techera on Kimpisen lukion ylioppilas ja monipuolinen kielten taitaja. Hänet on palkittu englannin ja ruotsin kielissä. Techera puhuu myös venäjää ja espanjaa. Hän opiskelee nykyään viestintää avoimessa yliopistossa.

PR-lähettiläiden tehtävänä on välittää tietoa Lappeenrannasta ja edustaa kaupunkia erilaisissa tapahtumissa. He tekevät myös sisältöä kaupungin sosiaalisen median kanaville.