Presidentti Niinistö kommentoi Macronin kanssa kahvittelua Twitterissä: "Kun mennään ulos kadulle ihmisten pariin, niin sitten ollaan kuten tapana on"

Torikahveja on ehtinyt kommentoida myös toimittaja Helena Petäistö.

Sauli Niinistö
Emmanuel Macron ja Sauli Niinistö torikahveilla Kauppatorilla.
Presidentit kävivät torikahveilla Kauppatorilla Emmanuel Macronin Helsingin-vierailun yhteydessä.Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva

Presidentti Sauli Niinistö on ottanut pikaviestipalvelu Twitterissä osaa keskusteluun torikahveista Ranskan presidentin Emmanuel Macronin kanssa.

Presidentit kävivät kahvilla Helsingin Kauppatorilla Macronin Helsingin-vierailun lehdistötilaisuuden jälkeen. Niinistön ja Macronin kahvittelu on herättänyt riemastusta sosiaalisessa mediassa.

Monet ovat tulkinneet Macronin ilmeiden ja eleiden perusteella, että tämä oli tyytymätön tarjottuun tummapaahtoiseen Juhla Mokkaan.

Niinistö vastaa tviitissään Sibelius-Akatemian professorille Atso Almilalle. Presidentti antaa ymmärtää, että kahville mentiin Macronin toiveesta.

Sunnuntaina toimittaja Helena Petäistö antoi Twitter-kommentissaan ymmärtää, että presidentti Macronille olisi ollut syytä tarjoilla toisenlaista kahvia.

Lisää aiheesta:

Ranskan presidentin kahvituokiosta syntyi someilmiö – Ylen video paljastaa tilanteen todellisen luonteen