Piristeel Oy osti Finn-Powerin entiset tilat Kauhavalla

Tilat ostanut Piristeel Oy tähtää kiinteistöhankinnalla strategiansa mukaiseen kasvuun. Kaupan myötä Kauhavalle tulee lähes sata työpaikkaa.

investoinnit
Finn-Power Oy Kauhavalla.
Finn-Power Oy

Sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita valmistava Piristeel Oy on ostanut Finn-Powerin entisen kiinteistön Kauhavalla. Kiinteistön pinta-ala on 18 000 m2.

Piristeel Oy tähtää kiinteistöhankinnalla yrityksen strategian mukaiseen kasvuun.

– Kaupankäynti sujui odotetussa aikataulussa ja pääsemme nyt suunnittelemaan eurooppalaisessakin mittakaavassa merkittävää sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden tehdasta, kertoo Piristeel Oy:n toimitusjohtaja Petteri Nieminen tiedotteessa. (siirryt toiseen palveluun)

Sata työpaikkaa

Kauhavan kaupungin kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala iloitsee uutisesta.

– Piristeel Oy on hieno lisäys kauhavalaiseen metalliteollisuuden tarjontaan, Kuoppala sanoo.

Kuoppalan mukaan Piristeel Oy aloittaa toiminnan tiloissa ensi vuonna. Tämän vuoden loppuun asti tiloissa on vuokralaisena Finn-Power, joka kuitenkin siirtää jo toimintaansa uusiin tiloihin Seinäjoelle.

Myös kaupunginjohtaja Markku Lumio on tyytyväinen kiinteistökaupasta. Lumion mukaan kiinteistön uusi omistaja tulee keskittämään sinne kaikki toimintonsa, jotka nyt ovat Lapualla ja Kauhavalla.

– Finn-Powerin lähtö oli Kauhavan kaupungille kova isku. Määrätietoisen työn ansiosta saamme tiloihin nyt merkittävän toimijan, jonka mukana kiinteistöön tulee heti lähes sata työpaikkaa. Uskomme, että tämän toimitila-asian ratkeaminen tulee vauhdittamaan myös muiden investointien käynnistymistä alueella”, Lumio toteaa.

Sisääntuloväylä vilkastuu

Trevian Asset Management ja Piristeel Oy allekirjoittivat sopimuksen kiinteistökaupasta tänään perjantaina. Kaupunginjohtaja Lumion mukaan vastikään on tullut tieto myös tehtaan lähistölle rakentuvasta uudesta Osuuskauppa Eepeen ABC:sta.

– Kauhavan kaupungin sisääntuloväylä muuttaa muotoaan ja vilkastuu. Se on erittäin hyvä asia ja nyt siinä on teollisuutta ja palveluja. Tämä tukee kaikin tavoin Kauhavan teollisuutta ja elinkeinojen kehittämistä, Lumio toteaa.