MTV:n uutiset lisää suoria uutislähetyksiä – tarjolle tulee ympärivuorokautinen uutispalvelu

MTV:n uutisille rakennetaan uudet studiot, joiden avulla on mahdollista tarjota yhä enemmän suoria lähetyksiä, yhtiö kertoo.

MTV
MTV
Suomen vanhin kaupallinen tv-kanava MTV on irtisanonut työntekijöitään viime vuosina. Leikkauksia on tullut etenkin uutistoimintaan.Henrietta Hassinen / Yle

MTV:n uutiset uudistaa uutispalveluaan. MTV kertoo verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun), että uutisille rakennetaan syksyn ja talven aikana uudet studiot, joiden avulla on mahdollista tarjota yhä enemmän suoria lähetyksiä.Luvassa on myös uusia uutis- ja ajankohtaissisältöjä televisioon ja MTV:n digitaalisiin palveluihin.

Ensi vuoden alkupuolella lanseerataan uusi digitaalinen MTV Uutiset Live, joka palvelee ympäri vuorokauden.

– MTV haluaa tarjota kuluttajille parasta palvelua kaikilla jakelualustoilla. Strategiamme on olla ykkönen kaikessa mitä teemme.

Lippulaivatuotteemme merkittävä sisällöllinen ja myös ilmeeltään vaikuttava uudistus vahvistaa asemaamme entisestään, sanoi MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund verkkosivullaSisällön lisääntyessä on tarkoitus vahvistaa uutisten tekijäjoukkoa uusilla rekrytoinneilla.

MTV:n päivittäiset uutis- ja ajankohtaissisällöt tuottaa Mediahub Helsinki -yhtiö.MTV3-kanavan uutisia ja ajankohtaisohjelmia katsoo televisiosta päivittäin reilut 1,3 miljoonaa ihmistä. Digitaalisilla alustoilla MTV laskee tavoittavansa kuukaudessa yli 2,5 miljoonaa ihmistä.

MTV on siirtymässä Bonnier-yhtiön omistuksesta teleoperaattori Telialle, joka osti Bonnierilta koko sen televisioliiketoiminnan. Kauppa on vielä kilpailuviranomaisten syynissä ja lopullista hyväksyntää odotetaan ensi vuoden puolella.