Poliisi sai ilmoituksia laukausten kaltaisista äänistä Jyväskylässä – ammuskelun merkkejä ei löytynyt

Poliisilla oli keskiviikkoiltana Jyväskylässä tehtävä, johon osallistui useita poliisipartioita. Sosiaalisessa mediassa liikkuu illan tapahtumiin liittyen runsaasti huhuja.

Lyhyet
poliisi kuvitus
Tiina Jutila / Yle

Poliisi sai keskiviikkona iltakymmen jälkeen ilmoituksia laukauksen ääntä muistuttavista pamauksista Jyväskylän Huhtasuon ja Rasinrinteen suunnalta.

Paikalle lähti useita partioita, mutta mitään ammuskeluun viittaavaa ei poliisin mukaan löytynyt.

Äänen alkuperä jäi epäselväksi. Poliisin tiedossa ei tällä hetkellä ole, että alueella olisi ollut laukaustenvaihtoa. Tältä osin poliisi katkoo tapauksen ympärillä vellovilta somehuhuilta siipiä.

Pamauksilla ei poliisin mukaan ole myöskään yhteyttä eilen illalla samalla suunnalla olleeseen poliisitehtävään, johon liittyi parvekkeella ollut henkilö.

Mahdolliset havainnot keskiviikkoillan poikkeavista äänistä voi välittää poliisin vihjepuhelimeen.

– Ei voi missään nimessä sanoa varmuudella, että siellä olisi ammuskeltu. Se on voinut olla jokin muukin pamaus. Jos henkilövahinkoja olisi tullut, niin kyllä siitä olisi poliisi ilmoitusta saanut. Mikäli jollakulla on tapahtumasta enemmän tietoa tai on nähnyt jotakin, niin voi kertoa aiheesta poliisin vihjepuhelimeen, toteaa rikoskomisario Sami Salo Sisä-Suomen poliisilaitokselta.