Toni Korkeakunnas ei jatka FC Lahdessa: "Tästä on vaikea keksiä mitään dramatiikkaa"

Seura ilmoittaa sopineensa Toni Korkeakunnaksen kanssa siitä, että yhteistyö ei enää jatku ensi vuonna.

FC Lahti
Toni Korkeakunnas.
FC Lahden päävalmentajana Toni Korkeakunnas on työskennellyt viisi vuotta.AOP

Veikkausliigassa pelaavan jalkapalloseura FC Lahden päävalmentaja vaihtuu ensi kaudeksi. Seura ilmoittaa sopineensa Toni Korkeakunnaksen kanssa siitä, että yhteistyö ei enää jatku ensi vuonna.

FC Lahden eli kuhnureiden päävalmentajana Korkeakunnas on työskennellyt viisi vuotta.

– Juttelin tällä viikolla puheenjohtaja Mika Halttusen kanssa. Olimme molemmat sitä mieltä, että on varmaan välillä hyvä tehdä jotain muuta. FC Lahti hakee nyt uutta veturia tulevaisuuteen. Tästä on vaikea keksiä mitään dramatiikkaa, sanoo Korkeakunnas.

Hänen mukaansa aloite lähdöstä tuli yhteisymmärryksessä.

– Mulla on ollut hyvä luotto ja yhteistyö seuran johdon kanssa. Ihan normaalia, että sopimus loppuu. Onhan viisi vuotta todella pitkä aika.

Uudesta päävalmentajasta päätetään pian

Toni Korkeakunnas ei kerro tarkemmin tulevaisuudestaan.

– Kaikenlaisia mielenkiintoisia ehdotuksia ja projekteja olisi mahdollisesti edessä. En ole päättänyt mihin päädyn. Palloliittoon en ole hakeutunut. Todennäköisesti jatkan jalkapallon parissa.

Korkeakunnaksen johdolla FC Lahti on ollut kerran sarjassa pronssilla, voittanut kertaalleen Liigacupin ja yltänyt kahdesti Eurooppa-peleihin. Tällä kaudella lahtelaisryhmällä on vielä mahdollisuus nousta sarjassa neljän parhaan joukkoon ja Euro-peleihin.

FC Lahti pyrkii päättämään uudesta päävalmentajasta mahdollisimman pian.