Katso suorana klo 21.05: Hallituksen yhtenäisyys, sote, työntekijän asema – Sipilä ja Orpo kohtaavat oppositiojohtajat

Pääseekö hallitus maaliin? A-studio: Talkissa kohtaavat tänään puheenjohtajat Juha Sipilä, Petteri Orpo, Antti Rinne ja Maria Ohisalo.

Suomen politiikka
Puheenjohtajien kohtaaminen
Puheenjohtajien kohtaaminen

Torstai-iltana A-studio: Talkin pöydän ääressä on ensimmäistä kertaa keskustelemassa pääministeri Juha Sipilä (kesk.). Edellisen kerran hän on ollut A-talkin vieraana vuonna 2014, kun keskusta ei vielä ollut pääministeripuolue.

Sipilän lisäksi vieraina ovat viimeisimpien mielipidemittausten mukaan kolmen muun suurimman puolueen puheenjohtajat eli kokoomuksen Petteri Orpo, SDP:n Antti Rinne ja vihreiden Maria Ohisalo, joka toimii puheenjohtaja Touko Aallon sijaisena.

Viime päivien poliittinen tilanne on puhuttanut ympäri Suomea ulkoministerin luottamusäänestyksestä asti. Keskustan ja sinisten eduskuntaryhmät ovat kokoustaneet, ja hallituspuolueiden puheenjohtajat pitäneet tuuletuspalaverin.

Onko asiat tällä sovittu ja luottamus palautettu?

Lukuisat ylityökiellot ovat parhaillaan käynnissä. Ay-liike kutsuu hallitusta duunarivihamieliseksi. Samaan aikaan hallituksen työllisyystavoite on täyttymässä. Puheenjohtajien tarkastelussa ovat hallituksen työllisyystoimet.

Sote-lait jumittavat eduskunnassa, mikä vaikuttaa maakuntavaalien kohtaloon. Miten puheenjohtajat arvioivat sosiaali- ja terveysuudistuksen tämänhetkisen tilanteen?

Vaalikuume iski. Pääseekö hallitus maaliin? Torstain A-studio: Talkissa saman pöydän ääreen istuvat klo 21.05 puheenjohtajat Juha Sipilä (kesk.), Petteri Orpo (kok.), Antti Rinne (sd.) ja Maria Ohisalo (vihr.). Juontajana Jan Andersson. #yleastudio

Lue lisää:

Sote viivästymässä jälleen – Kiuru: Valiokunnan työ ei valmistu tällä viikolla

Politiikan toimittajien arvio: Hallituksen nahistelusta hyötyy oppositio – Rinne "syö popcornia kotona ja nauttii"

Hallituksessa kuohuu – keskusta on kriisikokouksessa Kesärannassa, hallitusryhmien puheenjohtajat pitivät tuuletuspalaverin

Soinin luottamusäänestyksestä syntyi hallitusyhteistyötä koetteleva sotku – kävimme läpi, mistä syytöksissä on kyse