Kansanedustajat Kankaanniemi ja Hakkarainen kannattavat gondolihissin rakentamista Jyväskylään

Perussuomalaisten keskisuomalaiskansanedustajien Toimi Kankaanniemen ja Teuvo Hakkaraisen lisäksi talousarvioaloitteen hissin rakentamisesta on allekirjoittanut heidän puoluetoverinsa kansanedustaja Sami Savio.

Lyhyet
Läheltä
Yle

Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen ehdotti vaijeriradan vetämistä Hippokselta Harjulle lukuvuoden avajaispuheessaan. (siirryt toiseen palveluun) (Keskisuomalainen)

Hämäläisen visioima hissirata yhdistäisi yliopiston eri puolilla kaupunkia sijaitsevat kampukset.

Hissin rakentamisesta on nyt tehty myös talousarvioaloite, jonka on allekirjoittanut ensimmäisenä Toimi Kankaanniemi (ps.).

Lisäksi hän ehdottaa muun muassa 200 000 euroa maksavan datapuiston kehittämistä Jämsän Halliin, viittä miljoonaa euroa omaishoidon kehittämiseen, takuueläkkeiden korottamiseen sekä vapautuvien vankien tuen parantamiseen.

Teuvo Hakkarainen (ps.) on puolestaan ensimmäinen allekirjoittaja aloitteissa, joissa ehdotetaan puoli miljoona euroa maksavan sillan rakentamista Viitasaaren keskustasta Kirkkosaareen sekä kahta miljoonaa euroa maantie 659 parantamiseen ja päällystämiseen välillä Kymönkoski–Vesannon kunnan raja.