Veikkausliigaan pyrkivä KPV tavoittelee sarjajohdon vankistamista lauantaina: "Valtava työmäärä edessä"

KPV johtaa miesten Ykköstä pisteen erolla, kun jäljellä on kolme ottelua.

Kokkolan Pallo-Veikot
KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen
KPV:n valmentaja Jarmo Korhosen mukaan lauantain otteluun valmistaudutaan perinteisellä reseptillä: "Kaikki lähtee hyvistä viimeistelytreeneistä"Juha Kemppainen / Yle

Veikkausliigaan nousua tavoitteleva KPV pelaa lauantaina kotonaan tärkeän ottelun Klubi04:ää vastaan. KPV on ennen kolmea viimeistä ottelua miesten jalkapallon Ykkösen kärjessä ja tarrannut kiinni suoraan sarjanousuun.

Ottelussa on paljon panosta, koska sarjan häntää pitävä helsinkiläisjoukkue Klubi04 tarvitsee kiperästi pisteitä välttääkseen tippumisen alemmalle sarjatasolle.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhosen mukaan lauantain vastustaja on pelannut viime aikoina hyvin ja voittoon vaaditaan paljon.

– Sarja on tasainen, kuka vain voi voittaa. Valtava työmäärä on edessä, että saadaan toivottu tulos, Korhonen muistuttaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi 1-1 tasapeliin elokuussa.

"Ihan sama, vaikka koko HJK olisi vastassa"

Klubi04 on HJK:n reservijoukkue ja on mahdollista, että Kokkolassa nähdään lauantaina tällä kaudella Veikkausliigan voittaneita HJK-pelaajia. Tätä ei olla kuitenkaan KPV:n valmennusjohdossa mietitty.

– Ei tässä pidä liikaa miettiä, keitä pelaajia vastustajalla on kentällä. Ihan sama, vaikka koko HJK olisi vastassa, tärkeintä on keskittyä omaan peliin ja hyvään lataukseen, Korhonen päättää.

Kauden päätavoitteessa kiinni

KPV on kerännyt kaudella 46 pistettä – vain pisteen perässä hengittää toinen helsinkiläisjoukkue HIFK. Kolmen ottelun voittoputkessa porskuttava KPV on juuri nyt tavoitteessaan kiinni ja itseluottamus on tapissa, kun viimeiset pelit koittavat.

– Joukkue on henkisesti vahva, siitä kertoo viime aikojen vierasvoitot. Me ollaan nyt siellä, missä halutaan, päättää Korhonen.

KPV:ltä puuttuvat lauantaina ainakin pelikieltoa potevat Sebastian Mannström ja Harri Heiermann. Ottelu alkaa kello 14:00.