Huumekuski ajoi skootteritytön päälle Jyväskylässä

Skootteria kuljettanut tyttö kuljettiin sairaalaan, mutta hänen vammoistaan ole tarkempaa tieota.

Lyhyet
Läheltä
Yle

Huumausaineiden vaikutuksen alaisena autoillut naishenkilö ajoi maanantai-iltana skootterinkuljettajan päälle Seppäläntiellä Jyväskylässä. Skootteria kuljettanut 2000-luvulla syntynyt tyttö kaatui törmäyksen voimasta ojaan, ja henkilöauton kuljettaja puolestaan poistui paikalta. Molemmat osalliset olivat matkalla samaan suuntaan ja törmäys tapahtui takaapäin.

Poliisi tavoitti paikalta poistuneen henkilöauton kuljettajan myöhemmin uusien hälytysten perusteella, ja kuljettajaksi osoittautui sekavasti käyttäytynyt 1980-luvulla syntynyt naishenkilö. Naiselle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista tulosta.

Nainen toimitettiin verikokeisiin ja tämän jälkeen kiinniotettuna poliisiasemalle. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikennepaosta tieliikenteessä.

Skootteria kuljettanut tyttö kuljetettiin sairaalaan, mutta hänen vammoistaan ei ole tarkempaa tietoa. Tyttö kuitenkin kykeni onnettomuuspaikalla kertomaan poliisille tapahtumien kulusta.