Väyrysellä aika ei olekaan loppunut

Kuukausi sitten Paavo Väyrynen sanoi ajan loppuvan, jos Seitsemän tähden liike ei saa kerättyä kannattajakortteja lokakuun puoliväliin mennessä.

Paavo Väyrynen
Paavo Väyrynen
Paavo Väyrysen perustama Seitsemän tähden liike lähtee mukaan ensi vuoden vaaleihin, vaikka 5 000 kannattajakorttia ei ole saatu vielä kerättyä.Jarno Tiihonen / Yle

Kansanedustaja Paavo Väyrysen perustama Seitsemän tähden liike aikoo lähteä mukaan ensi vuoden vaaleihin, vaikka liike ei ole onnistunut vielä keräämään tarvittavaa määrää kannattajakortteja.

– Kerääminen jatkuu. Vaaleihin osallistutaan, Väyrynen kertoo.

Kuukausi sitten Väyrynen tiedotti (siirryt toiseen palveluun), että jos kortteja ei ole saatu kerättyä lokakuun puoli väliin mennessä, vaaleihin ei kannattaisi lähteä.

– Ellemme saa kerätyksi kortteja lokakuun puoliväliin mennessä, vaaleihin on turha osallistua. Aikaa ehdokkaiden asettamiseen ja vaaleihin valmistautumiseen olisi liian vähän, Väyrynen tiedotti 18. syyskuuta.

Seitsemän tähden liike aikoo olla mukana ensi vuoden eduskunta- ja EU-vaaleissa. Mahdollisesti toteutuviin maakuntavaaleihin liike ei aio osallistua.

Puolueen perustamiseksi on kerättävä 5 000 kannattajakorttia.