Katso video: Harry ja Meghan ihastuttivat Australiassa – pikkupoika ei olisi malttanut päästää irti prinssistä

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan vierailivat tiistaina Dubbon pikkukaupungissa, jolla on erityinen yhteys Britannian kuninkaalliseen perheeseen.

Prinssi Harry, Sussexin herttua
Harry ja Meghan ihastuttivat Australiassa – pikkupoika ei olisi malttanut päästää irti prinssistä
Harry ja Meghan ihastuttivat Australiassa – pikkupoika ei olisi malttanut päästää irti prinssistä

5-vuotias Luke Vincent keräsi aimo osan huomiosta, kun Britannian prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan vierailivat tiistaina australialaisessa Dubbon pikkukaupungissa.

Harry ja Meghan kättelivät kaikkia heitä vastaanottamaan tulleita lapsia. Kun tuli Vincentin vuoro, Harry kumartui tämän tasolle, ja Vincent kapsahtikin prinssin kaulaan. Sen jälkeen poika vielä silitti prinssin partaa.

Tämän jälkeen Vincent ojensi kukkakimpun herttuatarelle, ja myös tämä sai kunnon halauksen. Suurempaa ihastusta näytti herättävän kuitenkin prinssi Harry. Vincent halasi prinssiä uudestaan ja silitti lopuksi tämän tukkaa.

Koulun rehtori Anne Van Dartel totesi brittilehti The Daily Mailin mukaan, (siirryt toiseen palveluun) että maalaislapsille oli mahtavaa tavata ihmisiä, joita he ovat nähneet vain televisiossa. Vincentin käytöstä ei kuitenkaan selitä välttämättä pelkkä ihastus kuninkaallisiin:

– Luken suosikkihenkilö on joulupukki, jolla on parta. Niinpä hän silitti Harryn partaa, Van Dartel kertoi.

Dubbo erityinen paikka kuningasperheelle

Uudessa Etelä-Walesissa sijaitsevalla 50 000 asukkaan Dubbolla on erityinen yhteys (siirryt toiseen palveluun) Britannian kuningasperheeseen. Brittikuninkaalliset ovat käyneet siellä kuudesti (siirryt toiseen palveluun) sadan vuoden aikana.

Vuonna 1920 Walesin prinssi Edward kävi Dubbossa kunnioittaakseen ensimmäisessä maailmansodassa kuolleiden muistoa. Kuningatar Elisabet kävi siellä ensimmäisen kerran vuonna 1954 ja viimeksi vuonna 1992. Kaupungissa ovat käyneet myös prinssi Harryn isä ja setä, prinssi Charles ja prinssi Edward.

Australian-matka on Harryn ja Meghanin ensimmäinen yhteinen ulkomaan edustusmatka avioparina. He vierailevat myös Uudessa-Seelannissa, Fidžissä ja Tongassa.

Pariskunnan Australian-matkan aikana Kensingtonin palatsi ilmoitti, että herttuatar Meghan on raskaana.

Lue myös:

Harryn ja Meghanin vauvauutinen huomioitiin Australiassa – tuleva vauva sai jo ensimmäisen lahjankin

Katen sisar Pippa Middleton synnytti pojan – ensimmäinen serkku Georgelle, Charlottelle ja Louisille