1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Kemi

Kemiin avataan uusi motelli – Päivikki Palosaari myi kiinteistön haaparantalaiselle yrittäjäpariskunnalle

Kittiläläinen yrittäjäneuvos Päivikki Palosaari on myynyt omistamansa ravintolakiinteistön Kemistä.

Kemi
Meripuistokatu Kemissä keskustasta kirkolle päin
Meripuistokadun ja Keskuspuistokadun risteyksessä sijaitsevaan ravintolakiinteistöön avataan motelli.Laura Valta / Yle

Kemin keskustaan avataan uusi motelli. Haaparantalainen yrittäjäpariskunta on ostanut Meripuistokadulla sijaitsevan ravintolakiinteistön yrittäjäneuvos Päivikki Palosaarelta.

Haaparannalla River motellia pyörittävä yrittäjäpariskunta remontoi Kemiin motellihuoneita. Yrittäjä Dimitri Jourtchouk sanoo, että kiinteistöön tulee 15 huonetta ja 56 sänkypaikkaa.

Jourtchoukin mukaan he tarvitsevat lisää majoituskapasiteettia suuren kysynnän vuoksi. Motelli on tarkoitus avata joulukuun loppupuolella. Kiinteistön ravintola ja yökerho aiotaan vuokrata ulkopuoliselle yrittäjälle.

SPR ehti olla vuokralla kiinteistössä

Omistajaa vaihtanut ravintolakiinteistö kuului aikaisemmin yrittäjäneuvos Päivikki Palosaarelle, joka pyöritti kiinteistössä Ämmilä-ravintolaa. Kemissä Palosaarella on kaupan jälkeen vielä hotelli Merihovi sekä kaksi rannassa sijaitsevaa ravintolaa.

Meripuistokadun kiinteistössä ennätti olla vuokralla myös Suomen Punaisen Ristin Lapin piiri, jonka vuokrasopimus päättyi viime vuoden lopussa.

SPR:ltä kerrotaan, että ravintolakiinteistössä oli jonkin aikaa väliaikais- ja hätämajoitustoimintaa sekä opetus- ja kerhotiloja.

Lue seuraavaksi