Hiljaisen motocross-radan toiminta jatkuu Kemissä

Ensimmäinen kesä on osoittanut, että ajoradalle on kysyntää. Yrittäjän toiveena on saada e-puistoon ensi kesäksi kesätyöntekijöitä.

Kemi
Juha Teikari
Motocross-rata avattiin viime kesänä.Laura Valta/ Yle

Lasten sähkömoporadan toimintaa halutaan laajentaa Kemissä. Syväkankaalle perustettiin viime kesänä ajorata, jossa on pienille lapsille tarkoitettuja sähkökäyttöisiä mopoja ja mönkijöitä.

Kaupunki on myöntänyt yrityksen toiminnalle kolmen vuoden jatkon. Yrittäjä Juha Teikari suunnittelee palkkaavansa kesäksi työntekijöitä, jotta e-puiston aukioloaikoja voidaan laajentaa. Ajatuksena on, että jatkossa ajoradalle pääsisivät myös nuoret esimerkiksi 15 vuoteen asti. Tällä hetkellä ajamaan pääsevät vain pienet lapset.

– Haluaisin laajentaa niin, että toimintaa olisi myös nuorille, mutta tuolloin haasteeksi tulevat kalusto ja rata, jonka pitäisi olla haastavampi, sanoo Teikari.

Ritikan kentällä toimiva e-puisto on suljettuna talven ja aloittaa toiminnan jälleen ensi kesänä. Motocross-rata on tarkoitettu ensisijaisesti harrastuspaikaksi lähialueen lapsille, mutta yrittäjä Juha Teikarin mukaan yhteistyö matkailuyritysten kanssa on myös mahdollista.

Uusimmat uutiset puhelimeesi

Lataa Yle.fi-sovellus