Satakunnan tulokuningas on hoivapalveluyritys Satahoivan toimitusjohtaja

Huittislaisen hoivapalveluyritys Satahoivan toimitusjohtaja Jani Kiurun yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot olivat yli 1,9 miljoonaa euroa.

Satakunta
Verotoimiston kyltti julkisivulla.
Soila Lindholm / YLE

Huittislaisen Satahoivan toimitusjohtaja Jani Kiuru oli viime vuonna Satakunnan suurituloisin. Kiurun yhteenlasketut ansio- ja pääomatulot olivat yli 1,9 miljoonaa euroa.

Toiseksi eniten tuloja sai porilainen liikemies Janne Ojanen. Ojanen on tuttu Porin Ravien hallituksen puheenjohtajana ja HC Ässät Pori Oy:n hallituksen jäsenenä. Hänen ansio- ja pääomatulonsa olivat yhteensä noin 1,6 miljoonaa.

Maakunnan kolmanneksi kovatuloisin oli viime vuonna raumalaisen Sotka Engineerin toimitusjohtaja Arto Sotka.

Kymmenen kovatuloismman joukossa olivat myös Oraksen omistajiin kuuluvat Pekka Paasikivi, Jukka Paasikivi ja Erkki Paasikivi.

Naisia kolmenkymmenen suurituloisimman joukossa oli Satakunnassa kaksi, merihinaukseen ja jäänmurtoon erikoistuneen Rauma Catan hallituksen puheenjotaja Seija Norgård ja ulvilalaisen Ravanikodin johtaja Mari Salomaa.

Eniten ansiotuloja Satakunnassa kertyi Luvata Porin toimitusjohtajalle Jussi Helavirralle.

Vuosi sitten maakunnan kymmenen kovatuloisimman joukossa oli seitsemän terveystalolle myydyn Porin Lääkäritalon entistä omistajaa.

Katso tästä Suomen kovatuloisimpien lista.