Aikuisviihdettä tekevän pariskunnan savolaiset seksivinkit: Ennakkoluulot romukoppaan ja rohkeasti uutta kokeilemaan

Kun kuopiolaiset Bianca ja Roberto alkavat suudella seksimessujen lavalla, katsomosta kuuluu ihastuneita huokauksia. Niin antaumuksella pari toisiaan hyväilee.

seksi
Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle

– Narttuvaimo, esittelee itsensä 39-vuotias komeankaunis nainen, joka käyttää taiteilijanimeä Bianca. Hänen vieressään seisoo pelkkiin farkkuihin ja solmioon pukeutunut harteikas mies, joka käyttää esiintyessään nimeä Roberto. He ovat pariskunta oikeassakin elämässä.

Tavallisen perhe-elämän lisäksi pari kuvaa aikuisviihdettä. Viime aikoina he ovat alkaneet myös esiintyä eroottisissa tapahtumissa. Helsingin Sexhibition -tapahtumassa (siirryt toiseen palveluun) he ovat ensimmäistä kertaa.

Mikä saa savolaisen parin harrastamaan seksiä julkisesti satojen ihmisten silmien edessä?

– Esiintymishalu ja ekshibitionismi. Meillä jokaisella on omat mieltymyksemme. Me pääsemme esiintymällä toteuttamaan itseämme, Roberto selittää.

Pariskunnan välinen rakkaus ja eroottinen lataus on ilmiselvästi ulkopuolisenkin nähtävissä. Voiko kukaan olla jatkuvasti noin tyytyväinen parisuhteeseensa ja seksielämäänsä?

Bianca nauraa hersyvästi.

– Ihan normiparisuhde-elämää meilläkin on! Viime yönäkin nukuttiin molemmat pimeässä peiton alla kuin hauta-arkussa! Sitten taas kun tulee uusia ideoita, niin miksei niitä kokeilisi? Kerranhan täällä vaan ollaan.

Ei kaikkien tarvitse kiivetä julkisesti lavalle rakastelemaan, mutta jotain me muut voimme varmasti Robertolta ja Biancalta oppia. Tässä neljä kuumaa savolaista seksivinkkiä.

Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle

1. Avaa suusi muuhunkin kuin suuseksiin

– Kommunikaatio! Uskalla kertoa kumppanille, mitä haluat, vastaa pariskunta kysymykseen, mikä hyvässä seksielämässä on tärkeintä.

Puoliso ei ole ajatustenlukija. Vaikka seksistä puhuminen voi tuntua vaikealta, sitä kannattaa vähitellen opetella. Heti ei tarvitse ladella pitkää toivomuslistaa. Keskustelun voi aloittaa vaikka siitä, mistä itse pitää tämänhetkisessä tilanteessa. Sen jälkeen voi pyytää jotain uutta kokeiluun.

Pelkkä seksipuhe voi jo virittää mukavasti.

– Seksiä voi viritellä ihan arkipäivän lomassa. Voi suunnitella mitä haluaisi kokeilla vaikka viikonloppuna, kun lapset ovat hoidossa. Keskustelu herättää eroottista fiilistä, Roberto sanoo.

Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle

2. Kokeile ja hyväksy muutos

Pari toivoo, että heidän julkiset eroottiset esiintymisensä antaisivat muille rohkeutta kokeilla erilaisia asioita omassa suhteessaan.

– Toivon, että katsojat saisivat itselleen avarakatseisuutta ja kokeilunhalua. Ei kaikkien tarvitse tuoda seksielämäänsä kaiken kansan nähtäville, mutta olisi hyvä, jos parit puhuisivat enemmän mielihaluista ja kokeilunhalusta.

Pitkässä parisuhteessa ajaudutaan helposti toteuttamaan seksissä aina samaa kaavaa. Se voi olla ihan tyydyttävääkin, mutta usein se johtaa eroottisen virityksen ja seksuaalisen kanssakäymisen nuupahtamiseen.

– Meillä kaikilla keho ja mieltymykset muuttuvat. Välillä saattaa tykätä rajummasta, välillä vähän hempeämmästä. Välillä on kivaa olla exhibitionisti, välillä rakastella pimeässä peiton alla, Roberto kuvailee.

Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle

3. Lakkaa miettimästä, mitä muut ajattelevat

Yksi tehokkaimmista seksin nitistäjistä on miettiä, mitähän muut minusta ja meistä ajattelevat. Koitapa kokeilla vaikka roolileikkejä samalla kun pohdit, mitä naapurit tai pomosi tai vanhempasi leikistä tuumisivat.

– Moni saattaa ajatella, ettei voi tehdä jotain, koska on vaikka äiti tai tietyssä ammatissa. Mitä väliä sillä on? Jos kokeilu tapahtuu parisuhteessa, niin se myös jää parisuhteeseen, Bianca pohtii.

– Eikä äitiys tai isyys katkaise yhteyttä seksuaalisuuteen. Aktiivinen seksielämä ei tee kenestäkään huonoa vanhempaa, Roberto säestää.

Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle

4. Kurki rohkeasti oman laatikkosi ulkopuolelle

Bianca ja Roberto ovat rohkeita kokeilijoita. He eivät ota seksiä liian vakavasti vaan pitävät sitä hauskana ja monipuolisena aikuisten leikkinä.

– Liian usein ihmiset lokeroivat itsensä vain tietynlaisiksi. Lokeroissa pysytään tiiviisti, eikä sieltä uskalleta kurkkia yhtään ulkopuolelle.

Ryhmäseksi? Sitominen? Alistaminen tai dominointi? Kiinnostaisiko kokeilla jotain ihan muuta? Kokeileminen ei tarkoita, että pitäisi täysin muuttaa seksuaalista identiteettiään. Vain kokeilemalla voi kehittyä seksielämässään.

– Mitä jos antaisit itsellesi mahdollisuuden ja oikeuden kokeilla? Mitä hävittävää sinulla on? Bianca rohkaisee.

Mies ja nainen nauttivat toisistaan.
Henrietta Hassinen / Yle