Ruoan kuljetuspalvelu Wolt laajentaa Rovaniemelle

Yhtiö kertoo saaneensa runsaasti toiveita rovaniemeläisiltä palvelun tuomisesta kaupunkiin.

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu
Wolt-palvelu laajentaa Tukholmaan. Ruokaa tilaava voi seurata ruuan matkaa omasta puhelimestaan.
Palvelu toimii puhelinsovelluksen tai nettisivujen kautta.Wolt

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt saapuu Rovaniemelle loppuvuoden aikana.

Woltin kautta ravintolaruokaa voi tilata suoraan kotiovelle puhelinsovelluksen tai nettisivujen kautta. Ravintola valmistaa ruoat tilauksesta, jonka jälkeen Woltin lähetti toimittaa ateriat toivottuun osoitteeseen.

– Rovaniemi oli meille luonnollinen valinta monesta eri syystä. Olemme saaneet runsaasti toiveita paikkakuntalaisilta palvelun tuomisesta Rovaniemelle ja tämän lisäksi esimerkiksi kaupungin ravintolatarjonta on kehittynyt huimaa vauhtia, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski yhtiön tiedotteessa.

Pankakosken mukaan Wolt on saanut Rovaniemellä myös paljon lähetti- ja ravintolahakemuksia.

– Tällä hetkellä perehdytämme lähettikumppaneita ja koulutamme ravintoloita mukaan toimintaan, mutta otamme edelleen vastaan uusia hakemuksia.

Wolt on kasvanut reippaasti vuoden aikana. Aiemmin tänä vuonna yritys on laajentanut toimintaansa Suomessa Kuopioon, Vantaalle, Lahteen, Vaasaan sekä Poriin. Suomessa yhtiö toimii tällä hetkellä kahdessatoista kaupungissa. Lisäksi alun perin suomalainen Wolt toimii tällä hetkellä myös yli 30 eri kaupungissa ympäri Euroopan.

Woltin mukaan sillä on yhteensä yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää ja runsaat 200 työntekijää. Yrityksen kumppaneina on yli 3 000 lähettiä ja yli 2 000 ravintolaa.