1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. huonekaluliikkeet

Ranualainen Veken Kaluste laajentaa Ouluun

Huonekalukauppa on siirtynyt yhä enemmän verkkoon.

huonekaluliikkeet
Veken Kalusteen myymälä.
Huonekalukauppa on siirtynyt yhä enemmän verkkoon.Veken Kaluste Oy

Huonekalukauppa Veken Kaluste Oy Ranualta laajentaa. Ketju avaa myymälän Ouluun ensi viikolla. Joutsensillan kauppakeskukseen avattava liike toimii myös verkkokaupan noutopisteenä.

– Oulussa meillä on kasvava asiakaskunta verkkokaupassamme. Sisustajantori on oiva sijainti uudelle myymälällemme. Haluamme palvella oululaisia kattavalla sisustustuotevalikoimallamme ja verkkokaupan noutopisteellä, markkinointijohtaja Markus Ranua Veken Kaluste Oy:stä sanoo yhtiön tiedotteessa.

Veken Kaluste on ollut alalla 23 vuotta. Huonekalujen kauppa on viiden viime vuoden aikana siirtynyt yhä enemmän verkkoon. Ranualaisyrityksen liikevaihdosta yli puolet tehdään nykyään verkkokaupassa.

Veken kalusteen liikevaihto oli viime vuonna 7,7 miljoonaa euroa. Kuluvana vuonna yritys tavoittelee jopa 25 prosentin kasvua liikevaihtoonsa eli 9,5-10 miljoonaan euroon. Henkilökuntaa yrityksellä on 33.

Yhtiöllä on logistiikkakeskus Ranualla, jota laajennettiin hiljattain. Veken Kalusteella on tällä hetkellä myymälä Rovaniemellä. Siellä sattui tänä syksynä vesivahinko ja myymälä avataan uudelleen ensi kuussa.

Lue seuraavaksi