Liigaan noussut KPV julkisti ensimmäiset sopimukset: Josimov jatkaa

Ykkösen parhaaksi puolustajaksi valittu Milos Josimov jatkaa kokkolalaisseurassa.

KPV juhli nousuaan Veikkausliigaan 3.11.2018. Kuva: Jaakko Stenroos / AOP

Virallisia nousujuhlia kannattajiensa kanssa torstai-iltana Kokkolassa viettänyt KPV on aloittanut liigajoukkueensa rakentamisen. Kolme ensimmäistä sopimusta paljastettiin noin 200 kannattajaa keränneessä juhlassa.

Kaksi kautta KPV:n puolustuksen runkopelaajiin kuulunut Milos Josimov on allekirjoittanut seuran kanssa vuoden jatkosopimuksen. Serbialaispelaaja on urallaan pelannut maansa pääsarjassa yli 100 ottelua.

KPV:n nousujoukkueessa Josimovilla oli puolustamisen lisäksi iso rooli erikoistilanteiden antajana. Hän tykittikin Ykkösessä 22 pelissä puolustajalle muhkeat 6 maalia.

Keskikentälle kaksi jatkosopimusta

KPV on sopinut lisäksi keskikenttäpelaajiensa Sebastian Mannströmin ja Patrick Poutiaisen kanssa liigaoption käyttämisestä. Kokkolalaislähtöinen Mannström liittyi joukkueeseen heinäkuussa ja ehti pelata vihreäpaidoissa 13 ottelua. Hän teki neljä maalia ja oli joukkueen tärkeimpiä pelaajia ennen runkosarjan lopussa sattunutta loukkaantumista.

HJK:ssa useita Suomen mestaruuksia voittanut Mannström on pelannut lähes 200 liigaottelua. Tämän lisäksi Mannströmillä on tilillään 5 A-maaottelua ja lukuisia juniorimaaotteluita.

JJK-kasvatti Patrick Poutiainen on myös kokenut pelaaja: Veikkausliiga-otteluita hänellä on yli 170. Aiemmin urallaan Poutiainen on pelannut myös Kuopion Palloseurassa ja Valkeakosken Hakassa. Kaudella 2018 hän pelasi Ykkösessä KPV:n paidassa 10 ottelua ja viimeisteli niissä kaksi osumaa.