Uudistus Facebookiin: Messenger sallii pian viestien poistamisen, mutta antaa siihen vain 10 minuuttia aikaa

Uusi ominaisuus luvattiin käyttäjille sen jälkeen, kun Mark Zuckerbergin vanhoja yksityisviestejä poistettiin kaikessa hiljaisuudessa.

Facebook, Inc.
Facebook Messenger -sovellus.
Sascha Steinbach / EPA

Vahinkopeukkujen lähettäjät voivat pian huokaista helpotuksesta. Viestipalvelu Messengerin käyttäjät pääsevät poistamaan vahinkoviestejään lähiaikoina, lupaa Facebook. (siirryt toiseen palveluun)

Tarkempaa tietoa siitä, milloin poisto-ominaisuus tulee käyttöön, ei vielä ole. Facebook kertoi asiasta uuden päivitysversion "tulossa pian" -tiedoissa Applen käyttäjien sovelluskaupassa.

Messenger ei kuitenkaan anna yhtä paljon armonaikaa kuin Facebookin WhatsApp-viestisovellus. WhatsAppissa jo lähetetyn viestin voi poistaa kaikilta tunnin kuluessa, mutta Messengeriin on tulossa vain kymmenen minuutin poistoaika.

Yhtiö lupasi tuoda poistomahdollisuuden Messengeriin sen jälkeen, kun Techcrunch-sivusto uutisoi Facebookin poistaneen perustajansa Mark Zuckerbergin vuosia vanhoja yksityisviestejä. Viestittelykumppaneille ei tiedotettu mitään poistoista.

Facebook pahoitteli tapahtunutta ja lupasi tuolloin tuoda ominaisuuden kaikkien saataville.

Lue lisää:

Yhteisöpalvelu Facebookin tulos alitti odotukset

Facebookin tietomurto paljastui pelättyä pienemmäksi – Hakkerit pääsivät 29 miljoonan käyttäjän tietoihin

Facebookin jättimäinen tietomurto – Mitä siitä pitää tietää? Viestintävirasto vastaa

Googlen, Amazonin ja Facebookin ylivoima on valtava ongelma ja yhdysvaltalaisprofessorin mukaan jätit on pilkottava – suomalaisyrittäjä: "Isot jätit toimivat ihan miten niitä huvittaa"