Mikko Kekäläisen Nenäpäivähaaste räjäytti pankin – puolen tunnin lähetyksen aikana lahjoitettiin 200 000 euroa

Mikko Kekäläisen Nenäpäivähaasteen lupauksena oli hypätä uimahyppy kymmenen metrin korkeudesta, pää edellä. Keräystavoitteena oli 50 000 euroa, joka ylittyi moninkertaisesti jo suoran lähetyksen aikana.

Mikko Kekäläisen Nenäpäivähyppy keräsi heti yli 200 000 euroa
Mikko Kekäläisen Nenäpäivähyppy keräsi heti yli 200 000 euroa

Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Mikko Kekäläinen aloitti harjoittelun nenäpäivähaasteeseensa pari viikkoa sitten. Valmentaja Mika Pennasen kanssa aloitettiin ensin henkinen valmennus. Valmentajan ensimmäisenä neuvona oli preppaaminen henkisellä puolella.

– Keskity siihen, mitä olet tekemässä, visualisoi ja käy mielikuvaa hyppäämisestä läpi, neuvoi Pennanen.

Yhdessä todettiin, että suorituksessa on kyse paljon omien pelkojen hallinnasta.

Katso tästä Mikko Kekäläisen ensimmäinen harjoituskerta Nenäpäivähyppyyn:

Mikko Kekäläinen uimahallissan hyppyvalmentajan kanssa

Seuraavalla harjoituskerralla kiivettiin jo hyppytorniin ja aloitettin hypyt ensin jalat ja sitten pää edellä. Ei kuitenkaan vielä kymmenestä metristä, vaan alemmilta tasoilta.

Tavoitteena oli saada tekniikka kuntoon ja varsinkin alastulo veteen. Kymmenestä metristä hypätessä osuu veden pintaan noin 50 km tuntinopeudella, joten asennon on oltava oikea.

Katso tästä Mikko Kekäläisen toinen harjoituskerta Nenäpäivähyppyyn:

Mikko Kekäläinen uimahyppytornissa

Suora lähetys ja lopullinen vastaus haasteeseen

Nenäpäivänä 9. marraskuuta kaikki oli valmista haasteeseen vastaamiseen. Mäkelänrinteen uimahalliin oli ihmisiä kannustamaan Kekäläistä, mukana oma perhe. Ruutujen ääreen oli luvassa satoja tuhansia katsojia.

Pari tuntia ennen lähetystä Kekäläinen päätti kertoa suorassa lähetyksessä keräystavoitteensa, vaikka se huimalta kuulostikin – 50 000 euroa. Heti sen jälkeen avautuivat katsojien kukkaronnyörit. Vajaan puolen tunnin lähetyksen aikana kerättiin yli 200 000 euroa lahjoituksia Nenäpäiväkeräykseen.

Keräys jatkuu yhä. Samoin Kympillä kympistä -haaste. Täältä (siirryt toiseen palveluun) löydät ohjeet keräykseen osallistumiseen.