1. yle.fi
  2. Uutiset

Seinäjoen kaupunki hakee töihin taivastelijaa

Taivastelijan työtehtäviin kuuluu tutkimusmatkailla kaupungissa kymmenen päivän ajan ja raportoida sosiaalisessa mediassa kaikesta näkemästään ja kokemastaan.

Seinäjoki
Brändit markkinointi Seinäjoki
Seinäjoki julistautui avaruuden pääkaupungiksi syksyllä 2018. Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupunki on julkaissut varsin poikkeuksellisen työpaikkailmoituksen, jossa kaupunkiin haetaan taivastelijaa. Haussa on ilmoituksen mukaan esiintymisvalmis persoona, joka on valmis tutkimusmatkailemaan Seinäjoella kymmenen päivän ajan. Työtehtäviin kuuluu raportoida sosiaalisessa mediassa kaikesta näkemästään ja kokemastaan.

– Haluamme kiinnittää huomiota siihen, että Seinäjoella on tarjolla runsaasti eri alojen töitä. Taivastelijan paikan lisäksi Seinäjoella on tälläkin hetkellä satoja avoimia työpaikkoja, kertoo Into Seinäjoki Oy:n viestintä- ja markkinointipäällikkö Sanna Männikkö tiedotteessa.

Taivastelijan rekryilmoitus on osa avaruuden pääkaupunki -kampanjaa. Ilmoituksen toivotaan herättävän kiinnostusta myös muihin alueen työpaikkoihin.

– Alueen yrityksiin haetaan jatkuvasti uusia osaajia. Olemme pyrkineet auttamaan yrityksiä rekrytoinneissa perustamalla toihinseinajoelle.fi (siirryt toiseen palveluun)-sivuston, jossa on koottuna alueen yrityksissä avoimina olevia työpaikkoja, Männikkö kertoo.

Lue seuraavaksi