Katso suorana Ylen aamu-tv:n Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset – esiintyjänä Waltteri Torikka

Suomen Punaisen Ristin ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hyvä Joulumieli -keräys alkaa tänään. Ylen aamu-tv tekee lähetystään keräyksen avajaisista Helsingin rautatieasemalta klo 6.25-8.50 välisenä aikana.

Aamu-tv
Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset Helsingin rautatieasemalla – esiintyjänä Waltteri Torikka
Hyvä Joulumieli -keräyksen avajaiset Helsingin rautatieasemalla – esiintyjänä Waltteri Torikka

Avajaislähetyksessä puhutaan suomalaisten vähävaraisten perheiden tilanteesta ja keinoista auttaa avun tarpeessa olevia lapsiperheitä. Haastattelussa on muun muassa perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko (kesk.) kello 7.44 alkavassa osuudessa.

Avajaisissa Helsingin rautatieasemalla esiintyy oopperalaulaja Waltteri Torikka kello 7.12-8.44 välisenä aikana useamman kerran. Lähetyksessä vieraillaan myös Tampereella, Rovaniemellä ja Kuopiossa tapaamassa vapaaehtoisia, jotka työskentelevät vähävaraisten lapsiperheiden auttamiseksi ja ovat mukana Hyvä Joulumieli -keräyksessä.

Kansallisteatterin näyttelijät Katariina Kaitue ja Juha Varis lukevat ääneen keräyksessä aikaisempina vuosina apua saaneiden koskettavia palautteita klo 8.44.

Hyvä Joulumieli -keräys järjestetään jo 22. kerran. Tavoitteena on kerätä jouluaattoon mennessä noin 2 miljoonaa euroa. Lahjoitetuilla varoilla hankitaan 28 000 lahjakorttia, joilla vähävaraiset tai muuten vaikeassa tilanteessa olevat lapsiperheet voivat ostaa ruokatarvikkeita jouluksi.

Lisätietoja keräyksestä ja lahjoittamisesta sivulta www.hyvajoulumieli.fi (siirryt toiseen palveluun)