Timo Rauhala jatkaa KPV:ssä

Jo useamman kauden KPV:n riveissä pelannut laitapuolustaja Timo Rauhala jatkaa Veikkausliigaan nousseessa seurassa kaudella 2019.

Kokkolan Pallo-Veikot
Kuvassa KPV:n pelaajia juhlimassa nousukarsinnan jälkeen kentällä.
Veikkausliigaan noussut Kokkolan Pallo-Veikot on tehnyt sopimuksen nyt neljän kaudella 2018 joukkueessa olleen pelaajan kanssa.Jaakko Stenroos / AOP

Seinäjokelaislähtöisen Rauhalan ja KPV:n sopimus on vuoden mittainen.

Oikean puolustajan tontilla viihtyvän pelaajan viime kausi jäi kesken loukkaantumisen takia jo kesäkuun alussa, kun hänen hänen eturistisiteensä katkesi. Rauhala ehti pelata ennen loukkaantumistaan vain 5 ottelua. Vihreäpaidoissa hän on viihtynyt kaudesta 2015 lähtien.

– Erittäin mahtava juttu, että saan jatkaa tässä hienossa seurassa. Viime kausi meni omalta osalta lähes kokonaan ohi pahan loukkaantumisen takia, mutta jätkät hoiti loppuun sen homman mikä vuosia sitten aloitettiin. Nyt tehdään isosti töitä sen eteen, että pystyn palaamaan takaisin kentälle ja auttamaan joukkuetta liigassa, Timo Rauhala kertoo KPV:n tiedotteessa.

KPV:llä on nyt sopimus viiden pelaajan kanssa. Myös päävalmentaja Jarmo Korhosen kanssa on sovittu jatkosta ensi kauden osalta.