Anni Hautala ja Susanna Laine kisasivat tosielämän julkkistarinoilla – katso, kumpi pärjäsi paremmin!

Juontajanaiset tuntevat työnsä kautta paljon julkkiksia. Puoli seitsemän -lähetyksessä testattiin, kumman seurapiiri on uskottavampi.

julkisuuden henkilöt
"Olin kerran Tarja Halosen kanssa samaan aikaan Etolassa" – Anni Hautala ja Susanna Laine mittelevät julkkistarinoilla
"Olin kerran Tarja Halosen kanssa samaan aikaan Etolassa" – Anni Hautala ja Susanna Laine mittelevät julkkistarinoilla

Namedroppauksen SM-titteli (siirryt toiseen palveluun)ratkottiin maanantai-iltana Helsingissä. Kisan innostamina myös Puoli seitsemän -ohjelman juontaja Susanna Laine haastoi radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan kisaamaan julkkisten nimien pudottelussa.

Näiden kollegoiden ja ystävysten tuttavapiiristä ei nimittäin julkimoita puutu.

Susanna Laine aloitti kisan kertomalla tarinan kesäiseltä keikkamatkalta Aikakone-yhtyeen kanssa, jossa lennetään niin helikopterilla kuin kiidetään Sedu Koskisen moottoriveneelläkin. Mukana vilahteli kotimaisten julkkisten lisäksi ulkomaisia tähtiä, kuten Pamela Anderson ja David Hasselhoff.

Anni Hautala puolestaan lähti liikkeelle arkisella kohtaamisella presidentti Tarja Halosen kanssa. Tarinan edetessä kierrokset kovenivat ja myös Hautalan puheissa vilisi kansainvälisiä nimiä aina näyttelijä Sharon Stonesta lähtien.

Hautalan tarinan huipennus liittyi kuitenkin Susanna Laineen kanssa vietettyyn yöhön.

Mutta kumman tarina on kovempi? Katso video Yle Areenasta ja arvioi itse!

Totta vai tarua?

Oikeassa namedroppailukisassa totuutta on vain nimeksi ja liioittelu on sallittua. Myös Susanna Laine myöntää liioitelleensa hieman tarinan loppukohtausta, mutta muuten tarina pitää ainakin pääpiirteittäin paikkansa.

Hautala sen sijaan vakuuttaa, että kaikki on täysin totta.

– Äiti vei käymään Hollywoodissa vuonna 1996, ja kävelin sattumalta Roosevelt-hotelliin samaan aikaan kun Sharon Stone oli siellä. Katsoin, että onpa tutunnäköinen nainen, ja sitten joku sanoi, että "Sharon...". Olin ihan, että ooh!

Katso Anni Hautalan koko vierailu Puoli seitsemän -ohjelmassa:

Anni Hautala Puoli seitsemän -ohjelman vieraana