Esikoululaiset pääsevät ilmaiseksi rinteeseen Ylläksellä

Ylläs avaa ensimmäiset rinteensä viikonloppuna.

hiihtokeskukset
Ylläksen rinne ja laskettelijoita.
Visit Ylläs

Kaikki Kolarin esikoululaiset pääsevät maksutta Ylläksen rinteisiin tänä talvena. Ylläksen hiihtokeskukset lahjoittavat kausikortin jokaiselle kolarilaiselle esikoululaiselle.

Hiihtokeskukset toivovat, että lahjoituksen ansiosta yhä useampi paikallinen lapsi voi tutustua lasketteluun. Ylläs avaa ensimmäiset rinteensä viikonloppuna.

– Toivomme, että kuntamme lapset pääsevät tutustumaan lajiin jo pienestä pitäen. Lahjoittamalla kausikortit esikoululaisille haluamme Kolarin kunnan lapsille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa laskettelua, Sport Resort Ylläksen toimitusjohtaja Osmo Virranniemi sanoo Visit Ylläksen tiedotteessa.

– Jo vuosien ajan hiihtokeskukset ovat tarjonneet kaikille Kolarin kunnan koululaisille kaksi ilmaista laskettelupäivää joka talvi. Päiväkotilaisille tarjotaan vuosittain gondolin kiertoajelut. Tällä lahjoituksella toivomme, että yhä useampi paikallinen lapsi voi tutustua lasketteluun ja hiihtokeskukseen, jatkaa Ylläs Ski Resortin rinnetoimenjohtaja Tuomo Poukkanen.

Ylläksellä on kaikkiaan 63 rinnettä ja se mainostaa olevansa Suomen suurin hiihtokeskus. Jo lähes puolet Ylläksen matkailijoista tulee muualta kuin kotimaasta.