Poliisi: Ei ole mahdotonta, että Oulussa tulee vielä uusia epäiltyjä seksuaalirikoksia ilmi

Rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan on mahdollista, että uusia tapauksia tulee esiin, koska aihe on ollut esillä ja mahdolliset uhrit voivat tämän vuoksi ilmoittautua.

Oulu
Poliisin logo Turun pääpoliisilaitoksen seinässä.
Sisä-Suomen poliisi tutkii jälleen uutta petossarjaa, jossa valepoliiseksi esittäytyvät kalastelevat vanhusten pankkitilin numeroita.Kalle Mäkelä / Yle

Poliisin mukaan ei ole mahdotonta, että Oulussa tulee esiin vielä uusia epäilyjä nuoriin kohdistuneista seksuaalirikoksista.

Rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan on mahdollista, että uusia tapauksia tulee esiin, koska aihe on ollut esillä ja mahdolliset uhrit voivat tämän vuoksi ilmoittautua. Hän sanoo, että ei voi ottaa kantaa, onko poliisilla syytä epäillä, että uusiakin tapauksia olisi.

Poliisi tutkii Oulusta kolmea seksuaalirikostapausta, joissa kaikissa epäillyn teon uhri on alle 15-vuotias tyttö. Rikoksista epäiltyinä on kymmenen miestä. Osalla epäillyistä on turvapaikkaprosessi kesken.

Yhteistä epäilyissä on, että epäilty ja uhri näyttäisivät tavanneen sosiaalisessa mediassa. Siksi poliisi eilen varoittikin oululaisia ulkomaalaistaustaisista, jotka ottavat yhteyttä somen välityksellä.

Lue koko juttu: Tämän tiedämme Oulun seksuaalirikosepäilyistä nyt: Kymmenen epäiltyä, useita kansallisuuksia, kaikki uhrit alle 15

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Mitä tänään ihmetellään? Kerro meille! (siirryt toiseen palveluun)