Hyppää sisältöön

Kaksi henkilöä kuoli nokkakolarissa Karstulassa

Kaksi henkilöä on kuollut kolmen auton kolarissa 13-tiellä Karstulassa.

Kuolonkolari tapahtui 13-tiellä Karstulassa aamulla kello 10. Kuva: Yle

Onnettomuudessa kaksi henkilöautoa ajautui nokkakolariin maanantaiaamuna kello 10. Lisäksi yksi pakettiauto törmäsi kolariautoihin.

Päivystävän palomestarin Pertti Hännisen mukaan ajoneuvoissa oli yhteensä viisi henkilöä, joista kaksi on kuollut. Lisäksi kolme ihmistä on toimitettu sairaalahoitoon. Yksi heistä on toisen henkilöauton kuljettaja ja kaksi pakettiautolla matkanneita.

Rikoskomisario Reima Rossi Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoi iltapäivällä, että onnettomuuden tutkinta on vielä alkuvaiheessa.

– Onnettomuudesta tiedetään se, että Saarijärven suunnasta ajanut henkilöauto lähti ohittamaan pakettiautoa. Kyyjärven suunnasta tuli toinen henkilöauto ja henkilöautot törmäsivät nokkakolarissa yhteen. Kyyjärven suunnasta tulleen auton kuljettaja ja matkustaja menehtyivät kolarissa, kertoo Rossi.

Ohittamaan lähteneen auton kuljettaja on loukaantunut vakavasti. Poliisilla ei ole vielä kerrottavaa autojen nopeudesta tapahtumahetkellä.

Turmakolari tapahtui 13-tiellä Kimingistä noin viisi kilometriä Humpin suuntaan.

Tie suljettiin molempiin suuntiin muutamaksi toviksi ja jonot ehtivät muodostua kilometrien mittaisiksi. Toinen kaista saatiin auki puolen päivän aikaan.

.
.