1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. Helsinki

Poliisioperaatio Helsingin Siltasaaressa herättänyt huomiota – kyseessä TV-sarjan kuvaukset

Poliisin mukaan kuvaukset jatkuvat torstaina kello 18 asti.

TV-sarjan kuvaukset näyttivät erehdyttävästi aidolta poliisioperaatiolta Helsingin Hakaniemessä. Kuva: Juha Blomberg / Yle

Helsingin Siltasaaressa Paasivuorenkadun ympäristössä on nähty tänään useita aseistettuja poliiseja, mikä on aiheuttanut ihmetystä ja uteliaisuutta ohikulkijoissa.

Kyse on kuitenkin kotimaisen televisiosarjan kuvauksista ja poliisiksi pukeutuneista näyttelijöistä, kertoo Helsingin poliisi.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Useita tunteja kestävät kuvaukset ovat osa Roba -tv-sarjaa.

Tuotantoyhtiö Yellow Filmin tuottajan Minna Virkajärven mukaan kyseessä on yksi kauden suurimmista kohtauksista, jonka kuvaamisesta on ilmoitettu asianmukaisesti viranomaisille sekä kuvausalueen ympäristön asukkaille.

– Paikalla on myös esimerkiksi liikenteen pysäyttäjiä, järjestäjiä ja lisäksi tietysti meidän kuvauskalustomme on jossain kohtaa kyseistä aluetta. Jos siellä on kuitenkin joku sattunut kulkemaan sillä tavoin sopivasti, ettei ole havainnut kuvauskalustoa, niin siitä on voinut syntyä väärinkäsitys poliisioperaatiosta.