1. yle.fi
  2. Uutiset
  3. joulukoristeet

Ilman tätä koristetta joulu ei tule – onko sinulla Suomen hienoin, rumin tai vanhin joulukoriste, jonka laitat aina esille? Lähetä meille sen kuva ja tarina

Joulua vietetään Suomessa perinteisin menoin. Myös kodin koristeet kätkevät usein taakseen mielenkiintoisen tai koskettavan tarinan.

Monen kodista löytyy joulukoristeita, jotka laitetaan esille vuosittain. Tämän kuvan enkelit ovat koristaneet ensin helsinkiläistä ja myöhemmin tuusulalaista joulupöytää jo 80-luvulta saakka. Kuva: Jenni Joensuu / Yle

Onko sinun kodissasi tapana laittaa esille samoja joulukoristeita joka vuosi?

Koteja koristellaan joulun alla usein perinteisillä koristeilla, jotka ovat ehkä peruja isovanhemmilta, erityisen hienoja tai jopa erityisen rumia tai hauskoja.

Koristeisiin liittyy usein tarinoita. Onko sinulla sellaisia? Kerro hienon, hauskan tai vanhan joulukoristeesi tarina meille ja lähetä siitä myös kuva alla olevalla kaavakkeella.

Joulukoristekuvien kerääminen on päättynyt. Kiitos kaikille kuvansa lähettäneille!

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.