Lapin Yrittäjät sai uuden puheenjohtajan

Anna-Kaisa Luoma-aholla on Pyhätunturilla vaate- ja sisustustuotteita myyvä liike.

yrittäjyys
Lapin Yrittäjien uusi puheenjohtaja Anna-Kaisa Luoma-aho ja varapuheenjohtaja Antti Kaarlela.
Lapin Yrittäjien uusi puheenjohtaja Anna-Kaisa Luoma-aho ja varapuheenjohtaja Antti Kaarlela.Lapin Yrittäjät

Lapin Yrittäjät on saanut uuden puheenjohtajan. Hän on Anna-Kaisa Luoma-aho Pelkosenniemeltä. Puheenjohtajan valitsi Lapin Yrittäjien hallitus tiistaina ylimääräisessä vuosikokouksessaan. 38-vuotias Luoma-aho on ollut vuoden ajan yrittäjäjärjestön varapuheenjohtajana.

– Haluan haastaa itseäni asioissa mitä teen ja mihin tekemisilläni pyrin. Olen löytänyt itsestäni myös pienen “aktivistin”. Sellaisen, joka taistelee entistä voimakkaammin yrittäjien ja yrittämisen puolesta. Aina ja ikuisesti, Luoma-aho sanoo Lapin Yrittäjien tiedotteessa.

Luoma-aho on johtanut Pelkosenniemen Yrittäjiä kolmen viimen vuoden ajan. Hän on muuttanut Lappiin vuonna 2004 ja aloittanut yrittäjänä vuonna 2012.

Ex-kilpaurheilija

Luoma-aho on entinen kilpa-urheilija, jolla on Pyhätunturilla vaate- ja sisustustuotteisiin keskittynyttä Kide Life and Style Shop -yritys.

Koulutukseltaan Luoma-aho on markkinoinnin kauppateknikko. Hän kertoo olevansa poliittisesti sitoutumaton.

Puheenjohtajan pesti alkaa heti ja Luoma-aho toimii Lapin Yrittäjien puheenjohtajana toimikauden loppuun, vuoden 2019 vuosikokoukseen saakka.

Lapin Yrittäjien puheenjohtajuudesta kisasivat Luoma-ahon lisäksi 47-vuotias torniolainen monialayrittäjä Antti Kaarlela ja 44-vuotias ranualainen yrittäjä Jari Kelahaara.

Lapin Yrittäjien puheenjohtaja vaihtui, kun edellinen puheenjohtaja Heidi Alariesto Rovaniemeltä erosi tehtävästä marraskuussa. Hän jätti puheenjohtajuuden koska lopetti yrittäjänä. Alariesto myi loput Sijaishaltija Oy:stä.