Rovaniemeläisyritykset antoivat lahjakortteja nuorisopsykiatrian nuorille

Rovaniemen Likiliikkeet ovat luovuttaneet sadalle nuorisopsykiatrian nuorelle lahjakortteja yhteensä 2000 euron edestä.

Rovaniemi
Tiina Alasaari ja Johanna Erholtz Lapin keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastolta ottivat lahjoituksen vastaan.
Tiina Alasaari ja Johanna Erholtz Lapin keskussairaalan nuorisopsykiatrian osastolta ottivat lahjoituksen vastaan.Rovaniemen Kehitys Oy

Rovaniemeläiset liikkeet ovat lahjoittaneet lahjakortteja Lapin keskussairaalan nuorisopsykiatrian osaston nuorille. Rovaniemen Likiliikkeet ovat luovuttaneet sadalle nuorelle lahjakortteja yhteensä 2000 euron edestä.

Nuorisopsykiatrian osasto valikoitui hyväntekeväisyyskohteeksi Likiliikkeen yhtiökokouksessa, jossa kerättiin yrittäjien ehdotuksia lahjoituksen saajiksi. Ehdotuksista järjestettiin äänestys Facebookissa. Eniten ääniä sai nuorisopsykiatrian osasto.

– Arvostamme lahjoitusta todella paljon. On surullinen tosiasia, että meillä on paljon nuoria, joilla ei ole varaa ostaa kaupasta välttämättä edes ruokaa. Jouluyllätys tulee ilahduttamaan jokaista lahjakortin saavaa nuortamme, Tiina Alasaari ja Johanna Erholtz nuorisopsykiatrian osastolta kiittelevät.

Kolmen aiempana jouluna Likiliike on lahjoittanut 2000 euron lahjoituksen Rovaniemen seurakunnan diakoniatyön kautta tukea tarvitseville lapsiperheille, tukea tarvitseville yksinäisille sekä Hope Rovaniemen kautta lapsiperheille.

Likiliike on Rovaniemen Yrittäjät ry:n omistama tavaramerkki rovaniemeläisille yrityksille.