Poptähti Shakira ja jalkapalloilija Gerard Piqué Lapissa – myös muita maailmantähtiä on houkuttanut Suomen luminen maisema ja joulupukki

Gerard Piquén seuratoverin Lionel Messin kerrotaan vierailleen Kuusamossa reilu vuosi sitten.

Shakira Kuva: Jorge Nunez / EPA

Kolumbialaissyntyinen poptähti Shakira ja Barcelonaa edustava jalkapalloilija Gerard Piqué ovat saapuneet Suomen Lappiin joulupukkia tapaamaan, raportoivat useat brittimediat, mm. Daily Mail -lehti (siirryt toiseen palveluun) verkkosivuillaan. Lehtien mukaan Shakira ja Piqué lähtivät lapsineen sunnuntaina matkaan kotikaupungistaan Barcelonasta. Sen tarkempaa kohdetta Suomessa eivät brittilehdet kertoneet.

Shakira julkaisi jouluaattona hyvän joulun toivotuksena Instagramiin videon, jossa hän kirjottaa huulipunalla peiliin. Sen kuvauspaikasta tai -ajankohdasta ei ole tarkempaa tietoa.

Alle kaksi viikkoa sitten Espanjan viranomaiset ilmoittivat epäilevänsä Shakiraa veropetoksesta. Hänen syytetään jättäneen veroja maksamatta 14,5 miljoonan euron arvosta vuosina 2012–2014, jolloin hän ilmoitti asuinpaikakseen Bahaman, mutta asui tosiasiassa Piquén kanssa Kataloniassa.

Suomen Lappi on houkutellut viime vuosina lukuisia maailmantähtiä – tai ainakin heidän puolisoitaan. Englantilaisista jalkapalloilijoista muun muassa Leicester Cityä edustavan Jamie Vardyn puoliso Rebekah Vardy vieraili Lapissa vajaa pari viikkoa sitten (Mirror 15.12.2018 (siirryt toiseen palveluun)). Myös esimerkiksi Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney on nähty Suomessa jälkikasvuineen jo vuonna 2012 (Se og Hör 18.12.2012 (siirryt toiseen palveluun)).

15 vuotta sitten, jouluna 2003, yksi maailman kuuluisimmista jalkapalloilijoista David Beckham ja hänen Spice Girls -yhtyeestä maailmanmaineeseen noussut vaimonsa Victoria Beckham viettivät puolestaan joulua Muoniossa.

Reilu vuosi sitten Gerard Piquén seurakaveri Barcelonasta, maailman parhaana jalkapalloilijana useasti palkittu Lionel Messi vieraili perheineen Kuusamossa (Koillissanomat 28.11.2017 (siirryt toiseen palveluun)). Messi julkaisi vuosi sitten jouluaattona Instagramissa kuvan perheestään ja joulupukista muoreineen. Kuvasta on tykätty jo lähes 5,5 miljoonaa kertaa.

Ja onpa sitä Lapin luonnossa tavattu sellaisiakin maailmantähtiä kuin Madonna tai sittemmin jo eronneet Angelina Jolie ja Brad Pitt – kaksikin kertaa.