Työntekijän epäillään varastaneen Veikkauksen varoja 150 000 euron arvosta Vantaalla – Mies otti rahat kassakaapista ja lähti

Poliisi on etsintäkuuluttanut epäillyn miehen. Poliisin mukaan hän on matkustanut tekopäivänä Tallinnaan.

varallisuusrikokset
Poliisi.
Tiina Jutila / Yle

Vantaalaisen yrityksen työntekijän epäillään anastaneen yrityksen varoja noin 150 000 euron arvosta. Itä-Uudenmaan poliisi tutkii asiaa törkeänä varkautena.

Epäilty tekijä on vuonna 1999 syntynyt mies, kertoo poliisi tiedotteessa. Yrityksen valvontakamerojen tallenteissa näkyy, kuinka epäilty ottaa yrityksen kassakaapista rahat itselleen ja poistuu sen jälkeen tiloista reppu selässään ja muovikassi kädessään, sanoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Simo Kauppinen.

Yrityksen mukaan epäilty oli kertonut esimiehelleen sairastuneensa kesken työvuoronsa ja joutunut lähtemään sen vuoksi työpaikaltaan. Iltapäivällä paikalle tullut sijainen oli huomannut rahojen hävinneen kassakaapista. Tämä tapahtui lauantaina 22. joulukuuta.

Rikoskomisario Kauppinen kuvailee varkauden tapahtuneen "valtakunnallisessa suuressa yrityksessä", jolla on toimipiste Vantaalla. Ilta-Sanomien mukaan (siirryt toiseen palveluun) kyseinen työpaikka on Veikkaus, ja Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski on vahvistanut asian lehdelle.

Rikoskomisario Kauppinen sanoo varkaudesta epäillyllä olleen mahdollisuus päästä kassakaapin sisältöön käsiksi hänen työnkuvansa takia.

– Poliisin tiedossa ei ole, että hänellä olisi aiempaa rikoshistoriaa, sanoo Kauppinen.

Poliisin mukaan epäillyn tiedetään matkustaneen tekopäivänä Tallinnaan. Epäilty mies on etsintäkuulutettu.

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja epäillystä miehestä. Hänen kuvansa voi katsoa täältä. (siirryt toiseen palveluun)

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista tiedoista ja havainnoista numeroon 0295 436 442 tai sähköpostitse osoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi (siirryt toiseen palveluun)