Poliisilta uutta tietoa nelostien onnettomuudesta: Kuolleita olikin kolme, joista yksi kouluikäinen lapsi

Poliisin tiedotteen mukaan eilen lauantaina sattuneessa onnettomuudessa kuolleet mies, nainen ja lapsi olivat Venäjän kansalaisia.

Onnettomuuspaikkaa raivattiin lauantaina. Kuva: Juha Virranniemi / Yle

Eilen lauantaina Oulun pohjoispuolella sattuneessa henkilöauton ja kuorma-auton törmäyksessä saikin surmansa kolme ihmistä, poliisi tiedottaa.

Poliisi kertoi aiemmin, että kuolleita oli vain kaksi, mutta kolmas vainaja löytyi, kun onnettomuudessa pahoin vaurioitunut henkilöauto saatiin täysin purettua.

Etupenkeillä matkustaneet henkilöt todettiin kuolleiksi paikan päällä. Poliisin alustavan arvion mukaan myös pahoin murskautuneesta ajoneuvosta myöhemmin löytynyt kolmas vainaja oli kuollut välittömästi törmäyksen voimasta.

Kuolleet olivat 1980-luvulla syntyneet mies ja nainen sekä kouluikäinen lapsi. He olivat Venäjän kansalaisia.

Poliisin mukaan vainajat on alustavasti tunnistettu ja onnettomuudesta on tiedotettu Venäjän viranomaisia.

Onnettomuus tapahtui Haukiväylän ja Kiiminkijoen sillan välillä. Etelän suunnasta tullut henkilöauto oli poliisin mukaan törmännyt kylki edellä vastaan tulleen kuorma-auton keulaan. Hälytyskeskus sai tiedon tapahtuneesta noin kello kolmelta iltapäivällä.

Poliisi ei tiedä, miksi auto suistui kaistaltaan. Tien pinta onnettomuuspaikalla oli sohjoinen ja liukas, mutta henkilöautossa oli hyväkuntoiset talvirenkaat, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Kuorma-auton kuljettaja ei saanut onnettomuudessa vakavia fyysisiä vammoja.

Tie onnettomuuspaikalla oli poikki. Raivaustyöt onnettomuuspaikalla saatiin päätökseen illan aikana ja liikenne kulkee jälleen normaalisti.

Lue myös: