Raahen rahaston apurahat haettavissa tammikuun loppuun asti –stipendit tarkoitettu alueen taide- ja kulttuurielämän edistämiseen

Tänä vuonna hakemusten arvioinnissa painotetaan projekteja, jotka vievät kulttuuria heille, joiden on hankala päästä itsenäisesti sen äärelle.

Raahe
Läheltä
Yle

Raahen rahaston apurahat ovat haettavissa tammikuun loppuun saakka.

Myöntökriteereissä ja rahaston säännöissä määritellään, että stipendit on tarkoitettu Raahen seudun taide- ja kulttuurielämän edistämiseen sekä alueeseen kohdistuvan tutkimuksen tukemiseen.

Tänä vuonna hakemusten arvioinnissa painotetaan kulttuurin saavutettavuutta, eli sellaisia projekteja, jotka vievät kulttuuria heille, joiden on hankala päästä itsenäisesti sen äärelle.

Apurahoja jaetaan tänä vuonna yhteensä noin 16 000 euroa. Päätökset apurahojen saajista tehdään maaliskuussa ja valinnat tekee Alfred Kordelinin säätiön hallitus.

Tapahtumatalo Raahen kulttuuripalvelupäällikkö Piritta Rossi kertoo, että Raahen rahaston tuki on alueen toimijoille iso apu ja sen avulla saadaan toteutettua monia projektiluonteisia tapahtumia, kuten näyttelyitä, kirjoja ja konsertteja.

Onhan sinulla jo puhelimessasi Ylen Uutisvahti? Lataa se tästä! (siirryt toiseen palveluun)

Mitä sinä haluat tietää? Kysy, me selvitämme! (siirryt toiseen palveluun)