Puoli seitsemän on yleisön mielestä vuoden 2018 paras tv-ohjelma – "Positiivisuudella on selvästi tilausta"

Viime vuoden parhaat tv-ohjelmat palkittiin Kultainen Venla -gaalassa.

Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen tuulettavat ensimmäistä Venla-voittoaan! Kuva: Asta Kujala /Yle

"Jos positiivisuudella voi voittaa vuoden parhaan ohjelman palkinnon se osoittaa, että hyväntuuliselle on Suomessa tilausta!"

Näin kiteytti tunnelmansa Puoli seitsemän juontaja Mikko Kekäläinen kiitospuheessaan heti voiton jälkeen.

Kekäläinen ja ohjelman toinen juontaja Susanna Laine saivat hypistellä Kultainen Venla -pystiä nyt ensimmäistä kertaa, kun yleisö äänesti Puoli seitsemän viime vuoden parhaaksi tv-ohjelmaksi.

Jo kärkikolmikkoon pääseminen tuntui huikealta, mutta voitto oli juontajille unelmien täyttymys. Erityisen hyvältä voitto tuntui, koska palkinto tuli suoraan katsojilta.

– Suuri ja lämmin kiitos kaikille meidän katsojille siitä, että äänestitte. Mutta erityisesti haluamme kiittää siitä, että viihdytte meidän kanssamme joka arkipäivä, hehkutti Kekäläinen.

Puoli seitsemän juontajat heittäytyvät usein mitä erikoisimpiin tempauksiin. Tässä Susanna Laine ja Mikko Kekäläinen imitoivat Kummeli-hahmoja näyttelijä Heikki Silvennoisen kanssa. Kuva: Antti Karhumäki/Yle

"Tämä on enemmän kuin työ"

Myös Susanna Laine vannoi juhlahumun keskellä arkipäivien nimeen.

– Tämä on hieno päivä, mutta oikeasti hienoin päivä on joka päivä kun saamme tehdä tätä ohjelmaa. Tämä on meille enemmän kuin työ ja siksi on tärkeää, että ohjelma on myös katsojille niin merkityksellinen.

Kolmen eniten yleisöääniä saaneen ohjelman joukossa olivat myös TV1:n Eränkävijät ja Subin Love Island Suomi.

Puoli seitsemän -ohjelma tulee Yle TV1:llä joka arkipäivä klo 18:30. Ohjelmaa katsoo päivittäin lähes puoli miljoonaa suomalaista ja se on yksi Suomen katsotuimmista päivittäisohjelmista.

Katso vanhoja Puoli seitsemän -ohjelmia Yle Areenasta.