Maanantaiaamun kolari Lahdessa johti kuljettajan kuolemaan – myös nelostiellä paha liikenneonnettomuus

Lahden Saksalassa sattuneessa onnettomuudessa pakettiauton kuljettaja kuoli ja alaikäinen lapsi loukkaantui vakavasti. Nelostiellä auto suistui ojaan vakavin seurauksin.

liikenneonnettomuudet
Kartta
Pakettiauton ja kuorma-auton törmäys tapahtui Särmääjänkadun ja Vanhanradankadun risteyksessä.Yle Uutisgrafiikka

Lahdessa on sattunut maanantaiaamuna kuolemaan johtanut kolari. Lahden Saksalassa sattuneessa onnettomuudessa pakettiauton kuljettaja törmäsi risteysalueella vastaantulevaan kuorma-autoon.

Poliisin tiedotteen mukaan pakettiauto pyörähti ja kääntyi kyljelleen. Pakettiauton kuljettaja menehtyi kolaripaikalle. Hänen kyydissään oli alaikäinen lapsi. Lapsi sai vakavia vammoja, ja hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi.

Kuorma-autonkuljettaja vietiin tarkastattavaksi sairalaalaan. Poliisi ja tutkijalautakunta jatkavat tapauksen tutkintaa.

Auto ojaan Orimattilassa

Maanantaiaamuna nelostiellä Orimattilassa sattui toinen vakava onnettomuus. Henkilöauto suistui tieltä ja päätyi kyljelleen ojaan turvakaiteen yli.

Autossa oli kaksi ihmistä. Kuljettaja sai vakavia vammoja, vieressä istunut toinen ihminen sai niin ikään sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Auto vaurioitui pahoin, ja kuljettaja jouduttiin irrottamaan ajoneuvosta kolaripaikalla.

Poliisi tutkii myös Orimattilan onnettomuutta. Poliisi ei kerro kummastakaan kolarista enempää tässä vaiheessa, tiedotteessa todetaan.

Juttua muutettu 14.1.2019 klo 15:16: Poliisilta tuli korjaus tiedotteeseen, Orimattilan kolari tapahtui maanantaina aamulla, ei maanantain vastaisena yönä.